Kapcsolódó videók

GEOrgPOLITIKA – Fogtündérekről, plakátokról és csecsenekről

Guy Verhofstadt, alias Fogtündér hatalmasat bakizott, amikor szokásos Magyarország-gyalázásához nem a kormány, hanem a Kétfarkú Kutyapárt plakátját használta fel. Persze elnézést nem kért, hanem csak korrigálta a posztot. Talán a dentálhigiéniával kellen inkább foglalkoznia, mintsem hazánkkal.

Zelenszkij beismerte, hogy a dróntámadások következtében Ukrajna energetikai infrastruktúrájának 40%-a súlyosan károsodott és a következő napokban áramkimaradásokra kell számítani. Az Európai Unió szankciókkal sújtja az iráni Shahed drónokat gyártó cég vezetőségét. Amennyiben vannak nyugati bankszámláik, azokat befagyasztják és beutazási tilalmat rendelnek el ellenük. Mind Moszkva, mind Teherán tagadja, hogy kooperálnak hadiipari téren.

Elbocsájtás fenyegeti a német köztévé egyik munkatársát, Jan A. Karont, miután Szomáliát egy pöcegödörnek nevezte. Egy szomáliai migráns Ludwigshafenben egy bozótkéssel megölt két embert, két másikat pedig megsebesített – mindezt abban az utcában, ahol a riporter szülei laknak. A liberálisok megszállták a közösségimédia-oldalait és minden fórumon igyekeznek ellehetetleníteni.

Kadirov csecsen elnök és a kaukázusi ország katonai főparancsnoka rengeteg önkéntest küldött a herszoni régióba, hogy ellenálljanak az ukrán támadásnak.

Friss videók

Shares