Kapcsolódó videók

GEOrgPOLITIKA – Hazaszeretettel és szabadságvággyal felvértezve indultak harcba az igazi pesti srácok

Az 1956-os hősökre emlékezünk, akik hihetetlen bátorságról tettek tanúbizonyságot, hiszen katonai kiképzés nélkül, hazaszeretettel és szabadságvággyal felvértezve indultak harcba a szovjetek és a magyar kommunista alakulatok ellen. Ők voltak az igazi pesti srácok, Magyarország hősei.

A baloldal tönkre akarja tenni a megemlékezést, ráülnek a tanár–diák tüntetésre és megpróbálják ’56 emlékét a saját politikai céljaikra fordítani. Ez – figyelembe véve az MSZMP-s múltat – a legnagyobb aljasság, de mit is várhatunk mást Gyurcsánytól, Dobrev Klárától és a bukott baloldaltól. Csak azért mennek ki az utcára és szervezkednek október 23-án, hogy bekerüljenek a hírekbe. Megnézve Facebook-posztjaikat, nekik a szabadságharcosok emléke nekik semmit sem jelent. A szánalmas baloldal egyik újabb leégése Arató Gergely angol felszólalása volt, ami a politikust (?) Mr. Bikicsunáj és Karigeri konkurenciájává tette.

Boris Johnson Liz Truss lemondása után visszatérhet a miniszterelnöki székbe – erről cikkeztek ma a brit lapok. Vannak vagány politikusok is, akik még a hadsereg mesterlövészpuskáját is kipróbálják, így Putyin elnök is, aki ellátogatott egy katonai lőtérre.

Friss videók

Shares