Kapcsolódó videók

GEOrgPOLITIKA: csecsen harcosok exkluzív videói és magassarkúban dolgozó férfi légiutaskísérők

Folytatódnak az összecsapások az orosz-ukrán fronton. Kadirov csecsen elnök pedig ígéretéhez híven erősítést küldött a harcoló orosz alakulatokhoz. A hét utolsó GEOrgPOLITIKA adásában a csecsen egységek által rögzített exkluzív felvételeket mutatunk be. Megtudhatjuk viszont azt is, hogy a fejlett nyugatot milyen problémám gyötrik éppen. Egy brit légitársaság ugyanis engedélyezte a férfi légiutas-kísérői számára is a magassarkú viselését. Ízlések és pofonok ugyebár…

Megtörtént a referendum, Ukrajna négy régiójában szavaztak a polgárok, hogy Ukrajnához vagy az Orosz Föderációhoz szeretnének-e tartozni. Két terület, Luganszk és Donyeck, már régebben önálló népköztársasággá kiáltotta ki magát ám Herszon-és Zaporozsia megyék is úgy döntöttek, hogy kiszakadnak Ukrajnából. A nyugat persze látszatszavazásról és kényszer alatt történt voksolásról beszél. Összesen 4.905.908, az orosz kisebbséghez tartozó ember adta le szavazatát.

Moszkvában hatalmas ünnepséget tartottak, Vlagyimir Putyin az Orosz Föderáció elnöke bejelentette, hogy a négy terület hivatalosan is az ország részévé vált.

Az USA és az Európai Unió tiltakoznak és területrablásról beszélnek. Érdekes módon, amikor Koszovóban volt népszavazás Szerbia kárára, akkor senki sem protestált, mint ahogy Észak-Irak „Kurdisztánná” nyilvánításakor sem.

Ne maradjon ki egy kis LMBTQ-sztori sem: a Virgin Atlantic légitársaság bejelentette, hogy mostantól a férfi légiutaskísérők is hordhatnak magassarkút és női ruhát. Miközben a szankciók miatt dől be Európa gazdaság és milliók féltik egzisztenciájukat legalább a brit fiúk nőnek öltözhetnek munka közben, ez azért megnyugvással tölti el szívünket.

Friss videók

Shares