Kapcsolódó videók

Határtalan pofátlanság: hiába kótyavetyélték el pont Gyurcsányék a repteret, szerintük Orbánék akarják ellopni (Karanténvlog)

A Gyurcsány-szekta úgy gondolta, hogy a vaskos demagógia és hazugságok nem elegendőek, még egyet emeltek tehát a téten, a Karanténvlog pedig résen állt és meg is mutatja nektek az újabb ocsmányságukat. Volt bátorságuk beleharsogni az éterbe, hogy az Orbán-kormány el akarja lopni a repteret, amikor most vissza akarják vásárolni. A pofátlanság határtalan, legalább csöndben maradtak volna, hiszen 2010 előtt pont Gyurcsányék voltak azok, akik fillérekért elkótyavetyélték külföldi kézbe a repteret, amely így kikerült a nemzeti vagyonból és külföldre vitte a hasznot. Azóta nincs magyar kézben, a jelenlegi kormány azonban évek óta óriási erőfeszítéseket tesz, hogy vissza tudja vásárolni magyar kézbe, hogy végre nekünk, magyaroknak hozza a hasznot, ne idegeneknek. A saját bűnük azonban annyira nem nyomja a lelküket, hogy képesek másra fogni, amit tettek és még ők fenyegetőznek. Ezen kívül azt is megtudtuk a gyurcsányistáktól, hogy ők az összmagyarság érdekét tartják szem előtt, amit biztos a 2004-es kettős népszavazás szégyenére, és a határon túli magyarok elleni hergelésre alapoznak. Dobrev pedig azt is tudatta a magyarokkal, hogy az árnyékszék csapata a mérvadó, Orbán Viktort és a kormányt pedig külföldön nem tartják komoly tárgyalópartnernek, át is lépnek rajta. Számos ellenpélda van az újabb méretes hazugságra, elég a legutóbbi, francia elnökkel történt találkozóra gondolni, amikor az amúgy baloldali Macron meghívta Orbán Viktort, hogy Európa jövőjéről beszélgessenek. Végül Cseh Katalin újabb vastag hazaárulása is helyet kapott a Karanténvlogban, hiszen a Momentum EP-képviselője megint rikácsolva könyörgött Brüsszelben, hogy büntessék már meg a magyarokat, miközben nagyokat hazudott a kivéreztetett ellenzéki önkormányzatokról. Nézzétek most is a Karantént és iratkozzatok föl a csatornánkra!
Szabó Gergő
Szabó Gergő
„De megvolt a mérsékelteknek is a maga veszedelme (...). Amikor legvadabbul tombolt a pártok harca, mindkét táborban görbe szemmel néztek a mérsékeltekre.”

Friss videók

Shares