Kapcsolódó videók

Gyurcsány hadiösvényre lépett, kőkeményen leosztotta a tehetségtelen baloldalt a nemzet szemkilövetője, csak magát felejtette ki a sorból (Karanténvlog)

Ritkán történik meg, hogy Gyurcsány Ferencnek igazat adunk, de ha már meg kell tennünk, legyünk méltányosak, ezt pedig a Karanténvlog némi kaján vigyorral az arcán ezt meg is tette. A szemkilövető egy fiatalos – cseppet sem erőltetetten megszervezett – bolsevik fórumon fakadt ki és osztotta ki a baloldali térfélen található szinte összes politikust, aki nem a szektájában képzeli el az életét. Gyurcsány tehetségtelennek, gyengének és középszerűnek festi le a többi baloldali próbálkozót, amivel nehéz vitatkozni, saját magát viszont tisztességesnek, becsületesnek és hazafinak, ami viszont bődületes hazugság. Az őszödi böszme ugyanakkor rátapintott a lényegre, amit a Karantén hosszasan ki is beszélt, miszerint teljes a káosz a baloldalon, azonban minden normális gondolkodású ember tudja, hogy Gyurcsány, az erkölcsi nulla, az országromboló valójában nemcsak, hogy nem alternatíva, hanem az apokalipszis elszabadulásának alapköve. Így hiába van részben igaza, ezáltal mindenki számára megvilágosította, hogy miért nem szabad támogatni a jelenlegi baloldalt, ahol versenyre kelnek a tehetségtelenek a rosszindulatúakkal, építkezésre azonban senki sem alkalmas. A nihilt a Karantén a Momentum kordonbontó zsúrfiúival és Szabó Tímea újabb primitív és hergelő rikácsolásával támasztja alá, mindenképpen nézzétek meg adást és iratkozzatok föl a csatornánkra!
Szabó Gergő
Szabó Gergő
„De megvolt a mérsékelteknek is a maga veszedelme (...). Amikor legvadabbul tombolt a pártok harca, mindkét táborban görbe szemmel néztek a mérsékeltekre.”

Friss videók

Shares