Kapcsolódó videók

Kálmán Olga szerénységében elárulta, hogy sokan akarták miniszterelnöknek és régen MINDENKI a műsorát várta (Karanténvlog)

A független és természetesen objektív Kálmán Olga-mítosz évekkel korábban is a vicckategóriába tartozott, de a Gyurcsány által már jó pár éve leigazolt hivatásos gyűlölködő közel öt éve egy öntelt és öntömjénező beszélgetésben azt is elárulta beképzelt ábrázattal, hogy sokan akarták miniszterelnöknek is, ami persze nem meglepő. Az ugyancsak független és objektív D. Tóth Kriszta autókázós műsorából akkor az is kiderült, hogy Kálmán Olga és D. Tóth szerint egy ország, egy nemzet, sőt talán egy egész világ várta, hogy ki jön Kálmán Olgához a műsorába, akit természetesen kifiléz a profi műsorvezető, aki még ekkor sem vedli le függetlenségét. A Karanténvlog némi kajánsággal idézte fel a korábbi jeleneteket, ahol a kinyilatkoztató fejjel észt osztó Kálmán Olgát össze lehetett vetni a Gyurcsány-szekta legvaskosabb demagóg maszlagait felböffentő jelenkori állapottal. Kálmán Olga legutóbb is tanácsköztársasági ömlengést rendezett korábbi munkahelyén, az ATV-ben, ahol tönkretett országról és hazug Orbán Viktorról perorált. A kiszélesedő szélsőbaloldali portrén kívül a Karanténban foglalkoztunk kedvenc momentumos viccemberünkkel, Tompos Mártonnal, aki szó szerint semmi mással nem foglalkozunk, csak az ukránokkal, miközben időnként igyekszik méreteseket rúgni saját hazájába, aki pedig nem ért egyet vele, az természetesen putyinista. Legutóbb Tompos a PestiSrácok.hu-ba is beleszállt, mindezt zavaros módon orosz tankokkal hozta párhuzamba és az 1956-os forradalommal. Végül Gyöngyösi Márton, “az igazi konzervatív” is szerzett néhány idegőrlő pillanatot számunkra, ne hagyjátok ki!

A Karantén felvétele idején még nem törölte csatornánkat a Youtube, erről a Karanténvlog beszélgetős műsorában ejtünk majd szót, azt is megéri megnézni és feliratkozni a csatornánkra!

Szabó Gergő
Szabó Gergő
„De megvolt a mérsékelteknek is a maga veszedelme (...). Amikor legvadabbul tombolt a pártok harca, mindkét táborban görbe szemmel néztek a mérsékeltekre.”

Friss videók

Shares