Kapcsolódó videók

Lépéshátrányban a piacon a züllött RTL, ezért ismét legalja ingyencirkuszt kínálnak, hogy visszaszerezzék a nézőket – Karanténvlog

Már nem piacvezető a korábban RTL Klub-ként ismert csatorna, akik ismét a devianciát tűzték zászlajukra a nézettség növelésének érdekében. Korábban a szexuális abúzusokban bővelkedő valóságshow-kkal igyekeztek nézőket szerezni, most az egymást pépesre verő celebek bokszmeccseivel próbálnak meg eredményt elérni. A következmény ugyanaz: értékek sehol, ingyencirkusz annál több, ami mellé azért igyekeznek egy kis elfogult politikai állásfoglalást is bevinni, biztos, ami biztos. Az RTL fennhangon beszél a toleranciáról, elfogadásról, a függetlenségről és az emberi jogokról, de amikor bevételt akarnak szerezni, akkor sutba dugják a szép elveket és semmi más nem számít, csak a szemük előtt felvillanó dollárjel. Legújabban a Sztárbox című, régi időkből leporolt műsorukat vették elő, amelyben úgynevezett celebek verik szét egymást a ringben, eszméletlen és saját vérükben fetrengő vesztesek mellett ordítoznak az adrenalintól megrészegült győztesek, ezt pedig mintaként rakják a magyar emberek elé. A boksz sokak számára érdekes sport, de azt konkrétan sportolók űzik, olyan emberek, akiknek ez a hivatásuk. De filmekben szereplő színészek, közéleti szereplők felhasználása, ingyencirkusz a nézettségért, ez az igazi RTL, ez az, amit tőlük várhatunk. Értékek, hagyományok? Ugyan már! Fertő, deviancia, erőszak és liberális agymosás. Valami sosem változik, ilyen az RTL is. Mocskosabb, mint valaha.
Szabó Gergő
Szabó Gergő
„De megvolt a mérsékelteknek is a maga veszedelme (...). Amikor legvadabbul tombolt a pártok harca, mindkét táborban görbe szemmel néztek a mérsékeltekre.”

Friss videók

Shares