Kapcsolódó videók

Az Európai Unió alapvetően globalista, Magyarország pedig jogállam – Hack Péter járt az Öregnél

A jogállamisági-projekt csak egy eszköz az Európai Unióban, valójában a globalisták és a szuverenisták között folyik a küzdelem. A nemzetállamok és a nemzeti érdekek állnak szemben az Európai Egyesült Államok álmával. Hack Péter jogtudós, egyetemi tanár, korábbi országgyűlési képviselő volt az Öreg vendége.

Az Európai Unió alapvetően globalista, nincs olyan, hogy nemzetállam, nemzeti érdek, ezért ekkora az ellentét az unió és Magyarország között. A küzdelem a globalisták és a szuverenisták között folyik a küzdelem, és szerencsére egyre több EU-s ország felismeri saját érdekeit.

Nem véletlen, hogy Magyarországot egy nem létező jogállamiság-hiánnyal támadják. A jogállamisági projekt egy eszköz az EU adminisztráció kezében, hogy létrehozzák az Európai Egyesült Államokat – emelte ki Hack Péter. A jogállamiság egyébként körülhatárolt valami: legyen szólás- és sajtószabadság, vallásszabadság, gyülekezési- és sztrájkjog, a hatalmi ágak legyenek szétválasztva. Magyarország egyértelműen megfelel a kritériumoknak, hiszen a törvénykezési- és végrehajtó hatalom külön hatalmi ágat képviselnek, a bíróságok függetlenek, van Alkotmánybíróság, Alaptörvény – sorolta Hack Péter a jogállamiság jellemzőit.

Aki azt állítja, hogy Magyarország nem jogállam, az hazudik

– vélte az egyetemi tanár. Magyarország nem ebbe, a mai Európai Unióba lépett be, hanem egy olyan Európai Unióba, ahol egyenjogú nemzetállamok döntenek fontos kérdésekről. Ezt akarják most megsemmisíteni.

Az emberi jogok listáján más a prioritás: az egyneműek házassága, a gender-elmélet terjesztése, az lmbtq elfogadása, szexuális érzékenyítés az iskolákban avagy az illegális migráció támogatása. Az emberi jogok inflációja érzékelhető – emelte ki Hack Péter. Miután az Európai Parlament nem átláthatóan működik, nem demokratikus viták közben születnek döntések, ezért a korrupcióval átszőtt lobbitevékenység már mindennapivá vált, és ez főként a balliberális pártok képviselőinél érhető tetten.

A jogtudós végül leszögezte, Magyarország jó úton halad, nemcsak nemzeti értékeit, szuverenitását akarja megőrizni, hanem az európai keresztény értékeket is.

Stefka István
Stefka Istvánhttp://azoreg.hu
lapigazgató, újságíró, PestiSrácok.hu. Korábban a Magyar Rádió, a Magyar Televízió, a Magyar Nemzet és a Magyar Hírlap vezető munkatársa.

Friss videók

Shares