Kapcsolódó videók

A láthatatlanok érdekei – dr. Boros Imre és az Öreg

Nincs jobb és baloldali kormány. Az vagy nemzeti érdekeket képvisel, vagy nemzetellenes. Az Öreg vendége dr. Boros Imre közgazdász, egykori miniszter volt ezúttal.

A közgazdászt először arról kérdeztem, hogy milyen szándékok, célok húzódnak meg a mostanában a legfontosabb politikai szereplőként működő álcivil szervezetek hátterében, és miért szükséges törvényben szabályozni az NGO-kat, amelyek egyre többször politikai pártként lépnek fel a pástra, de minimum átfolyatják rajtuk idegen országok és idegen érdekek pénzeit, amivel a hazai balliberális ellenzéket vásárolják fel. Boros szerint egyfajta lopakodó birodalomépítésnek lehetünk a tanúi a pénzügyi háttérhatalom részéről, amelyek nemzetek felett állnak, a nemzetállamokkal meg az a bajuk, hogy próbálnak ellentartani ennek a törekvésnek.

A világbirodalom építése kétirányú

Az egyik irány az NGO-k tömeges létrehozása, amelyek aztán dollármilliókkal kistafírozva számos országban aktív politikai szerepet játszanak, sőt az álcivilek sokszor kormányt (általában nemzetit) is tudnak buktatni. A másik irány az EU és az Európai Parlament, amelyek már nem az európai emberek érdekeit képviselik, hanem a háttérhatalom érdekeit.

Az EP 705 képviselőjéből a legnagyobb frakcióval  Soros György rendelkezik, 242 képviselővel”

– vázolta a közgazdász, milyen erőkkel állunk szemben. Ezek a képviselők pedig külön fizetést kapnak azért, hogy a pénzügyi világhatalom érdekeit képviseljék; nem ingyen nemzetállam-ellenesek, migránspártiak, támogatják a gender- és az LMBTQ-lobbi beteges eszméit, emellett természetesen szankciópártiak, háborúpártiak. És ha ez nem lenne elég, azért lobbiznak, hogy az ukrán-orosz háborúra hivatkozva eurómilliárdok kerüljenek az európaiak pénzéből az ukránokon keresztül a EU-s képviselőket fizető pénzügyi háttérhatalomhoz.

De kik a világ pénzügyi hatalmasságai?

A bankszakember szerint személyük ismeretlen, láthatatlan. Különböző átláthatatlan szervezetek irányítják a pénzvilágot; ilyen például a BlackRock, a világ legnagyobb pénzügyi vagyonkezelője. Ők vásárolták meg a többi között az ukrajnai mezőgazdasági földek egy részét, sokszor ukrán agrároligarchákat tartva strómanként.

Ezért érdeke az USA-nak a háború; Biden fia és Merkel korábbi kancellár csak kifutófiúk és lányok voltak a BlackRock mellett”

– mondja Boros Imre, aki adatai szerint az USA eddig 150 milliárd dollárt költött az ukrán-orosz háborúra, és körülbelül ugyanennyit az EU. Összességében eddig 300 milliárdba került az a szláv testvérháború, amihez sem az amerikai, sem az európai embereknek nem fűződik érdekük, ráadásul semmi közük hozzá.

Stefka István
Stefka Istvánhttp://azoreg.hu
lapigazgató, újságíró, PestiSrácok.hu. Korábban a Magyar Rádió, a Magyar Televízió, a Magyar Nemzet és a Magyar Hírlap vezető munkatársa.

Friss videók

Shares