Kapcsolódó videók

GEOrgPOLITIKA – Pedofil vezeti a berlini leszbikus-meleg ovit

Derék berlini honfitársaim nem is érezték eddig, hogy mi hiányzik városukból, ám a sötét időknek vége és igazi woke-ság lesz a Spree partján. Nemsokára megnyit a leszbikus-meleg ovi, ahol a gyermekek 5 éves korig megtanulhatják, hogy milyen csodás dolog a homoszexualitás és a transzneműség. Itt kisfiúk is viselhetnek leánykaruhát és ékszereket. A gond csak az, hogy az óvoda vezetését egy olyan férfira bízták, aki már évek óta megértést követel a pedofiloknak és azt, hogy felnőttek büntetlenül szexelhessenek kiskorúakkal. Szép új világ…

Zelenszkijék megint totális demokráciát építenek, mivel begyűjtenek mindenkit, aki kollaborált az orosz csapatokkal, és 10–15 év börtönbüntetésre ítélik őket. Emellett Ukrajna államosít minden olyan céget, amelyben van orosz tulajdonos. Ennél demokratikusabb csak Rákosi, Mao, Sztálin és Pol Pot volt – a múlt században. Az elkobzott cégek pedig nyilván növelik az ukrán elnök 1,5 milliárd dolláros vagyonát, de nyugi, jut a haveroknak is.

Na, és ez mi? Gyöngyösi Márton, a 2 százalékos Jobbik elnöke szerint az Oroszország elleni szankciók jók és hatékonyak. Arra is buzdította a magyarokat, hogy ne csak a PestiSrácokról tájékozódjanak, hanem olvassák a nyugati sajtót. Na, ha ezt megtesszük, akkor ott még látványosabban kiderül, hogy a szankciók miatt mekkora bajban van Európa és hogy az oroszok sosem kerestek ennyit a fosszilis energiahordozók eladásából.

Moldova 7,5 milliárd dollárral lóg az orosz Gazpromnak. A cég azzal fenyegeti Kisinyovot, hogy elzárják a gázcsapokat. Németországban pedig kisvállalkozók tüntettek a magas gázárak és a szankciók ellen. Már több kisebb cég bedőlt, mivel nem tudják kigazdálkodni a rezsit. A német köztévé persze csak neonácinak nevezi a tüntetőket. A riportalanyokat elnézve ez orbitális hazugság.

Friss videók

Shares