Kapcsolódó videók

GEOrgPOLITIKA – KariGeri angol produkciója – Emberkísérleteket akarnak az ukránok

Miközben Karigeri angolul égett be, a csecsenek ezerszámra jelentkeznek önkéntesnek és az ukránok amerikai kísérleti fegyvereket akarnak az oroszokon tesztelni. Karigeri megpróbált angolul előadni, ám ez inkább a szánalmas.hu-ra illett volna. “Veri nájsz szpícs méjör Karácsony.” Inkább Budapesttel kellene foglalkoznia, mivel kosz, szemét, kátyús utak és hajléktalanok jellemzik most fővárosunkat. Miközben a szójalatte kedvelői akár négymillió forintot is hajlandóak voltak kifizetni egy repülőjegyért, hogy elhagyhassák Oroszországot, addig csecsenek ezrei jelentkeznek önként frontszolgálatra.

Az ukránok újabb aljassága Texasban látott napvilágot egy hadipari konferencián. Austinban Volodimir Gavrilov helyettes honvédelmi miniszter azt javasolta az amerikai fegyvergyártóknak, hogy Ukrajnában, az oroszokon teszteljék kísérleti fázisban lévő fegyvereiket. Nem csodálom, hogy amerikai laborok voltak Ukrajnában, mivel a kijevi rezsim kísérleti patkányoknak tekinti az embereket.

A Donyecki és a Luhanszki Népköztársaságokban, valamint a Zaporizzsja és a Herszon régióban megkezdődött a voksolás a területek Oroszországhoz csatlakozásáról szóló népszavazáson. Előreláthatóan az összes terület hamarosan az Orosz Föderáció része lesz, mivel a lakosság több mint 90%-a Ukrajna orosz kisebbségéhez tartozik.

A németeknek kezd elegük lenni. Tegnap Stralsundban több ezren követelték a kormány lemondását a rossz energiapolitika és az Oroszország elleni szankciók megszavazása miatt. Az energiaárak miatt már pékségek és sörfőzdék zárnak be és élelmiszerhiány fenyeget.

Friss videók

Shares