Kapcsolódó videók

Gyökér van a falóban – GEOrgPOLITIKA

Magyarország egy “trójai faló”, amely az európai adófizetők kárára az Európai Unió összeomlására törekszik. Orbán gyűlöli Európát és egy orosz világról álmodik – mondta mindezt Mihajlo Podoljak Twitter-bejegyzésében. Nem új az ukránoktól, hogy hála helyett belénk rúgnak, miközben több mint egymillió ukrán menekültet fogadtunk be. Podoljak valójában egy ukrajnai születésű fehérorosz ellenzéki, akit még a saját hazájából is kivágtak, mivel a Vremja újságírójaként folyamatosan kritizálta a rezsimet, így Zelenszkijben talált új gazdatestre. A trójai faló inkább amerikai érdekekkel van tele Ukrajnában. Tehát valóban, csak egy gyökér van a falóban.

A Luhanszki Népköztársaság vezetése bejelentette, hogy mielőbb népszavazással akar dönteni az Orosz Föderációhoz való csatlakozásról.

Biden köszöntötte Dobrev Klára árnyékminisztereit. Mire is jó Gyurcsányék árnyékkormánya? Csak arra, hogy megmutassák Sorosnak, Brüsszelnek és bizonyos tőkés csoportoknak, hogy még lélegzenek és „készülnek”, igaz, csak az ördög tudja, mire, legfeljebb egy jó nagy ötödik vereségre. Viszont a kisebb ellenzéki pártoknak már semmi szerepe sem lesz a következő választásokban 2026-ban.

Ricarda Langot, a német Zöldek képviselőjét kifütyülték egy rendezvényen és háborús uszítónak nevezték, majd testalkata miatt a biohordó gúnynevet skandálták. A németek lassan rájönnek, hogy ami kívül zöld, az belül vörös, és kár volt rájuk szavazni, hiszen így csak nő a háborús veszély.

Friss videók

Shares