Kapcsolódó videók

GeoRGpolitika – Búcsúzunk Erzsébet királynőtől, százezer dollár egy lövés és Joe Biden csodadoktora (PS-videó)

Búcsúzunk Erzsébet királynőtől, százezer dollár egy lövés és Joe Biden csodadoktora – ezekről beszélt Georg Spöttle, a PS főmunkatársa, biztonságpolitikai elemző a GeoRGpolitika hétzáró adásában.

Itt hagyott minket századunk ikonikus uralkodónője II. Erzsébet, aki 1952 óta ült Nagy-Britannia trónján. Az USA Excalibur lövedékeket szállít Ukrajnának. A GPS adatok alapján egy pusztító rakéta darabja 68 és 100 ezer dollár között mozog. Ukrán katonák Erős Pistával kínoztak egy megkötözött orosz hadifoglyot.

Joe Biden csodafegyvere a majomhimlő ellen Dr. Demetre Daskalakis. A New York-i orvosról annyit kell tudni, hogy rendszeres vendége a melegbároknak és ilyen irányultságú magazinoknak is szívesen pózol. Az elnök igen érdekesen választja ki csapatát, sokkal fontosabb a szexuális irányultság mintsem a szakértelem.

Új atomtörvény született Észak-Koreában. A hadsereg automatikusan bevethet nukleáris fegyvereket, amennyiben az ellenség döntéshozó központokat vagy a kormányt magát támadná. Németországban lelőttek egy Allahu akkbart kiáltozó, késsel hadonászó férfit. Ez néhány héten belül a második eset.

Készítette: PestiSrácok.hu

Friss videók

Shares