Kapcsolódó videók

GEOrgPOLITIKA – Zöldet mutat a genderlámpa

A berlini Kreuzberg kerület balliberális polgármestere, Clara Herrmann rájött, hogy mire van szüksége a jórészt már csak migránsoktól lakott városrésznek. Nem, nem több rendőrre vagy biztonsági kamerára a No-go – zónában, hanem genderlámpára. Ali, Ahmed és Husszein régóta csak arra vártak, hogy az unalmas közlekedési lámpák is felvegyék a modern idők ritmusát és megdobogtassák az LMBTQ+ szíveket. A nagy nap hamarosan elérkezik és két női ruhás alak kézen fogva átmegy majd egy szívecske alatt. A mindössze 50.000 lakosú Wolfenbüttelben már 46 darab genderlámpa irányítja a forgalmat. Napi cukiság ezzel kimaxolva és már senkit nem érdekel, hogy ismét tömeges nemi erőszakok történtek a fővárosban két fiatal nő és egy 14 éves kislány sérelmére. Az elkövetők megvannak, de kilétüket mind a rendőrség, mind a politika titkolja…El sem tudjuk képzelni miért.

Már a szociáldemokrata polgármesterek sem tudnak megbirkózni a migrációs hullámmal, nekik már a pártfegyelem sem segít a problémák megoldásában. Most Burg városának polgármestere, Philipp Stark írt Olaf Scholz kancellárnak egy megkeseredett levelet, amelyben taglalja, hogy olyan sok illegális bevándorlót helyeztek el a városában, hogy már kénytelen sátrakat felállítani, mivel más módon nem tudja megoldani a lakhatásukat. A városkassza kiürült a segélyek miatt és a polgárok már nem érzik magukat biztonságban a saját városukban. A polgármester szerint még a 2015-ben érkezett migránsok integrációját sem tudták megoldani és folyamatosan érkeznek az újak. Bölcsődei, óvodai és iskolai férőhelyek sincsenek már a városban. Scholz kancellár azt tette, amit ilyen esetekben szokott, nem válaszolt. A migrációért és bevándorlásért felelős hivatal úgy látja az eddigi számokból, hogy az idén 400.000 személy folyamodik politikai menedékjogért Németországba. Ebben a számban még nincsenek benne a családegyesítések és az ukrán menekültek. Tavaly 2,4 millióan érkeztek Németországba és ebből alig százezren legális bevándorlóként. 

Hatalmas a botrány Németországban a YouTube-ra feltöltött „Heil Zelenszkij” videó miatt, amelyben azt mutatják, hogy a Bundeswehr kifoszt csontra egy német családot, hogy tovább segíthessék Ukrajnát. Sokan az AfD pártot gyanúsítják, mások orosz propagandát vélnek az egyperces videó mögött. Mindenesetre hasít a közösségi médiákban…

Friss videók

Shares