Kapcsolódó videók

A cinikus baloldali bohóc az arcunkba mondja, hogy nem ők, hanem a kormány gátolja az uniós pénzek érkezését (Karanténvlog)

Amikor a Karanténvlog elkezdte az ellenzéki nímandok kifigurázását, felkészült arra, hogy undorító mocsárba tapos bele. De még minket is meg tud lepni néha a baloldal különleges arcátlansága és hazaárulási potenciálja. Egyik mai főszereplőnk Vajda Zoltán, aki volt már az azóta megszűnt Együtt formáció szekértolója, majd a baloldali összeborulás XVI. kerületi kispajtása, a CEU büszke oktatója. Vajda folyamatos trollkodással idegesíti a normális embereket, parlamenti képviselő is lett, halandzsáival most már ott is fellép, de legutóbbi tevékenysége méltó volt arra, hogy a Karantén legnagyobb furkóságai közé kerüljön, ugyanis fapofával képes volt azt mondani az ATV-ben, hogy az uniós pénzek megérkezését a kormány gátolja, nem a baloldal. Sőt, Vajda elárulta, hogy a külföldről érkezett biztosok fejét is ezzel tömte, miközben gúnyosan és cinikusan kijelentette egy félmosoly keretében, hogy ő hazaszerető ember, aki csak jót akar. Vajda gusztustalanságára a Gyurcsány-szekta is rá tudott tenni egy lapáttal, amit egy öblös Varju-károgással bizonyítunk nektek, az ukránokat elvtelenül védő momentumosok pedig csak a hab mai tortán. Végül Gyöngyösi “Antiszemita” Mártont is elhoztuk nektek, aki folyamatosan hülyét csinál magából, de olyan vastag az arcbőre, hogy már meg sem karcolja a sok ostoba hazugság. Nézzétek most is a Karantént és iratkozzatok föl a csatornánkra ITT!
Szabó Gergő
Szabó Gergő
„De megvolt a mérsékelteknek is a maga veszedelme (...). Amikor legvadabbul tombolt a pártok harca, mindkét táborban görbe szemmel néztek a mérsékeltekre.”

Friss videók

Shares