Kapcsolódó videók

Mi kérdezünk – Czuczor Gergely a PS-nek: Wittinghoff liberalizmusa azt jelenti, hogy senkinek nem lehet vele ellentétes véleménye Budaörsön

Czuczor Gergely, a budaörsi Fidesz elnöke volt a PestiSrácok.hu vendége portálunk Mi kérdezünk című műsorában. A választókerületi elnök 2019-ben Wittinghoff Tamás kihívója volt a budaörsi polgármesteri választáson, ahol a volt SZDSZ-es polgármester meggyőző fölénnyel nyert, és immár 1991 óta folyamatosan vezeti a várost. Czuczor elmondta a PS-nek, hogy az alapoktól kezdték az építkezést egy megcsontosodott, diktatórikus városvezetéssel szemben, ahol a média Wittinghoff kezében a véleménycenzúra állapotát hozta el Budaörsön. Czuczor Gergely szerint Wittinghoff liberalizmusa annyit jelent, hogy senkinek sem lehet vele ellentétes véleménye a városban, a jobboldal mégsem adja fel. A jövőről, Budaörs elmaradt lehetőségeiről és a baloldali polgármester botrányai is szóba kerültek a beszélgetés során! Nézzétek meg videónkat!
Szabó Gergő
Szabó Gergő
„De megvolt a mérsékelteknek is a maga veszedelme (...). Amikor legvadabbul tombolt a pártok harca, mindkét táborban görbe szemmel néztek a mérsékeltekre.”

Friss videók

Shares