Kapcsolódó videók

Nagy Ervin a PS-nek: Az EP-s korrupciós botrány egyik letartóztatottja korábban a korrupció ellen harcolt – Ferkó Dániel kérdez (Videó)

Az európai parlamenti korrupciós botrány egyik letartóztatottjáról most kiderült, hogy korábban éppen ő vezette a korrupció ellen harcoló bizottságot – nyilatkozta a PS TV-nek Nagy Ervin, a XXI. Század Intézet elemzője. Pier Antonio Panzeri alapította egyébként azt a Brüsszelben székhellyel rendelkező emberi jogi szervezetet (NGO) is, amely a korrupciós botrányban érintett lehet. A napokban felmerült a Magyarország legnagyobb kritikusának számító Guy Verhofstadt érintettsége is az ügyben, azonban egyelőre még csak a munkatársai kerültek gyanúba – állítja Nagy Ervin. Bár jelenleg Eva Kaili, az Európai Parlament volt alelnökének nevéhez kötődik leginkább a korrupciós botrány, ő valószínűleg csak a jéghegy csúcsát jelenti – mondja Nagy Ervin. Az Európai Parlamentet érintő korrupciós botránnyal egyébként hasonlóságot mutat a hazai kampányfinanszírozási ügy. Mindezt részletesen fejtjük ki az adásban!
Ferkó Dániel
Ferkó Dániel
Apámmal a '90-es évek közepén elmentünk egy MIÉP-tüntetésre. Este a Tv-ben azt mondták be, hogy pár ezren voltunk. Akkor éreztem először, hogy itt valami nem stimmel..."

Friss videók

Shares