Kapcsolódó videók

Szokott rázós kérdéseket kapni jobboldali újságíróktól? – tettük fel a kérdést Dömötör Csabának – Ferkó Dániel kérdez (Videó)

Nem valószínű, hogy Magyarország még az idén megkapja a zárolt uniós forrásokat. Az Európai Unió pénzügyminisztereinek tanácsa várhatóan december 6-án szavaz arról, hogy feloldhatják-e a Magyarországnak járó pénzeket. A PS-nek nyilatkozó Dömötör Csaba szerint nehéz nem politikai nyomásgyakorlásként értékelni, ahogy Magyarországgal szemben eljár az Európai Unió vezetése. Kérdésre válaszolva az államtitkár elmondta: bár lehet, hogy például a kohéziós pénzek visszatartása az egyik következménye annak, hogy magyar kormány az európai nyomásgyakorlás ellenére sem hajlandó változtatni a szankciós politikáján, hosszú távon mégsem lenne kifizetődő, ha bizonyos engedményekért cserébe az Orbán-kormány feladná az elveit. Dömötör Csabát megkérdeztem a Brüsszel által kifogásolt egyszereplős közbeszerzésekről, illetve arról is, hogy szokott-e rázós kérdéseket kapni jobboldali újságíróktól. Részletek a videóban! Érdemes megnézni a Dömötör Csabával készült beszélgetést!
Ferkó Dániel
Ferkó Dániel
Apámmal a '90-es évek közepén elmentünk egy MIÉP-tüntetésre. Este a Tv-ben azt mondták be, hogy pár ezren voltunk. Akkor éreztem először, hogy itt valami nem stimmel..."

Friss videók

Shares