Kapcsolódó videók

Galló Béla a PS-nek: Sok kockázat van abban, ha külföldről próbálnák megdönteni a Fidesz-kormányt – Ferkó Dániel kérdez (Videó)

Oroszország presztízse katonai szempontból megkopott a háború elhúzódása miatt, viszont az USA-nak nagyon nehéz lesz végleg legyőznie Putyint, majd ráfordulnia a fő ellenfélre, Kínára – állítja Galló Béla politikai szociológus. A háború kihatott a 2022-es választásokra, miközben Márki-Zay Péter személyében olyan jelöltje lett az ellenzéknek, amely kritériumaiban megfelelhetett az Orbán-kormányt megdönteni szándékozó külföldi erőknek, azonban nem sikerült ezt győzelemmel megkoronázni. Köszönhetően Márki-Zay politikai inkompetenciájának is – jegyzi meg a PSTV által megkérdezett politikai szakértő. Galló Béla szerint a külföldi kampányfinanszírozási botrány egyik tanulsága, hogy a Fideszre veszélyes ellenfél jelenleg külföldön keresendő. Novák Katalin megválasztása nem csak azért volt fontos mérföldkő, mert ő az első női köztársasági elnöke az országnak. Év végi visszatekintés az év magyar szempontból legfontosabb politikai eseményeire!
Ferkó Dániel
Ferkó Dániel
Apámmal a '90-es évek közepén elmentünk egy MIÉP-tüntetésre. Este a Tv-ben azt mondták be, hogy pár ezren voltunk. Akkor éreztem először, hogy itt valami nem stimmel..."

Friss videók

Shares