Kapcsolódó videók

Mocsarasodik Európa – ifj. Lomnici Zoltán és az Öreg

Az európai nagyvárosokban úgy terjednek a no-go zónák a migránsok millióinak bevándorlásával, mint a mocsár – állapította meg ifj. Lomnici Zoltán. Ez veszélyes folyamat, aminek még képes ellenállni Magyarország, de ez szinte kizárólag Orbán Viktor politikájának köszönhető. Az Öreg vendége ezen a héten ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég tanácsadója volt.

A négygyermekes családapa személyes ügyekről nem szívesen beszél, de félelemmel tölti el a jövő. Istenhívő és vallásos, éppen ezért úgy érzi, hogy az a feladat, az a nemzeti elkötelezettség, amit szakértőként, politikai tanácsadóként végez, azt a haza és az égiek rendelték meg. Nem véletlenül jelentette ki, hogy ő feladatokat halmoz és nem pozíciókat gyűjt. Az alkotmányjogász éles kritikát fogalmaz meg a balliberális ellenzékkel szemben, akiknél nem ritkák az olyan vélemények, mint például a “kurva ország”; ez mindent elárul a gondolkodásukról. Ezeket nem lehet baloldalnak nevezni, hanem globalistáknak, brüsszellistáknak, akik idegen érdekeket szolgálnak ki sok millió dollárért.

Ezek egyszerűen hazaárulók, éppen ezért egy pillanatra sem szabad nekik átadni a kormányrudat

– mondja Lomnici, aki szerint törvénybe kellene iktatni egy olyan nemzeti minimumot, amelyet egyetlen politikus sem léphet át, mint teszi ezt például Gyurcsány Ferenc, Dobrev Klára, Szabó Timea és a momentumosok nap nap után. Sajnálja, hogy Budapesten nem alakult egy olyan Wiesenthal Központ, mint Bécsben, ahol a náci háborús bűnösöket leplezték le; a rendszerváltás után a kommunista bűnözőket is felelősségre kellett volna vonni, például Biszku Bélát, Apró Antalt és a többieket, akik egyúttal háborús bűnösök voltak.

Az alkotmányjogász fontosnak tartja a tulajdonnal rendelkező családokat, mert ezek megléte a legfontosabb pillére egy identitással rendelkező nemzetnek. Ezért fontosak az olyan nemzeti civil szervezetek, mint például a CÖF–CÖKA (ennek ifj. Lomnici Zoltán a szóvívője), amelyek, ha kell, védelmet nyújtanak a külső beavatkozás ellen. A magyarság többségét jelentő Békemenetek többször kiálltak a nemzeti kormány, egyáltalán Magyarország mellett.

Ifj. Lomnici Zoltán úgy érzi, hogy számára nagy megtiszteltetés, hogy a keresztény jobboldal mellett állhat, érdekeit képviselheti.
Stefka István
Stefka Istvánhttp://azoreg.hu
lapigazgató, újságíró, PestiSrácok.hu. Korábban a Magyar Rádió, a Magyar Televízió, a Magyar Nemzet és a Magyar Hírlap vezető munkatársa.

Friss videók

Shares