Kapcsolódó videók

Hófehérke és a hét hajléktalan | The Fair Right (Videó)

A mai adásban beszélgetünk az új, élőszereplős Hófehérkéről, ami annyira botrányosra sikerült, hogy a Disney napokig tagadta a kiszivárgott képek valóságtartalmát. Ezután szó lesz az ország legelvetemültebb Facebook-bölcsészéről, aki megpróbálta Orbán Viktor nyakába varrni az angyalföldi gyilkosságot. Ezután áttérünk a Telex cikkére, amit a Szijjártó Péter gólyás posztja alá érkező kommentekből írtak. Mi sem értjük, hogy miként lehet ebből cikket írni, de náluk a bölcsészet köve, nyilván az újságíráshoz is jobban értenek. Végül pedig megvitatjuk, hogy mi a helyzet a hálapénzzel.

Hófehérke és a hét törpe mai változatában Hófehérke már nem fehér, a hét törpéből pedig hat normális méretű, egy pedig kalóz. Igazság szerint olyanok, mint egy csapat hajléktalan, akiket San Francisco utcáin szedtek össze ilyen-olyan ígéretek segítségével. Még át sem kellett öltöztetni őket. A forgatásról “kiszivárgott” fotó akkora felháborodást keltett, hogy a Disney napokig azt kamuzta, hogy a fotók hamisak.

Ezalatt az idő alatt Bálint Natália, hazánk egyik legelvetemültebb szabadbölcsésze odáig fajult, hogy a nemrégiben elkövetett brutális angyalföldi gyilkosságot egyenesen Orbán Viktor nyakába akarta varrni. A magából teljesen kivetkőzött énekesnő 12 000 karakteren keresztül fejtegette agymenését, amit azóta legalább ennyien már meg is osztottak. Ez persze egyben azt is jelenti, hogy 9 730 514 ember nem osztotta meg, de ne menjünk bele az ellenzéki számtanba.

Forrás: Bálint Natália, Facebook

Közben a Telex is csatasorba állította a rajongótáborát, akik az Oroszország-szakértő diplomáikat most ornitológiai oklevélre cserélték, és megállapították, hogy Szijjártó Péter még azt sem tudja, milyen színű a gólya csőre. Ebből aztán messzemenő következtetéseket vontak le, többek között olyanokat, hogy a külügyminiszter teljesen alkalmatlan a posztjára.

Végül pedig beszélgettünk a nemrég lebukott orvosról, akinél megközelítőleg 50 millió forintnyi “hálapénzt” találtak, bár mi vitára bocsátanánk, hogy ez valóban hálapénz-e, avagy sem. Nézzétek meg a teljes beszélgetést!

Friss videók

Shares