Kapcsolódó videók

Minden idők legb*zibb adása | The Fair Right (videó)

Az életben csak néhány dolog biztos, a nyári Budapest Pride azonban az egyik legstabilabb esemény az univerzumunkban. Az elnyomott kisebbség kirajzik, órákon át vonul Budapest utcáin, a pár szász kilométerre még gyerekmunkásokat alkalmazó világcégek pedig kísérik őket. A nyugati médiában ilyenkor szinte minden a szivárványról szól. Hogy felzárkózzunk a független-objektív kollégáinkhoz, mi is a meleg hónapok köré szőttük a mai videónk tematikáját. Nézzétek meg a teljes videót!

Amilyen kis ország vagyunk, annyira sok elvont “szabadgondolkodó” él nálunk. Az egyik közülük Angyal Elvira, aki neve ellenére férfinak született, azonban még évekkel ezelőtt (és a 33-as törvény előtt) sikerült hivatalosan is nővé anyakönyveztetni magát. Nemrég azonban jogi szintre akarta emelni a dolgot, amikor is kérelmezte a nőknek járó, Nők 40 névre keresztelt kedvezményes nyugdíjat. A baloldal szerint a “Fidesz által kézivezérelt” bíróság ezt pedig – dobpergés – jóvá is hagyta. Ha ő nőként szeretne tekint magára, tegye azt. Azon túl, hogy ez megkérdőjelezi szinte az összes természeti törvényt, nincs vele komoly gond. A probléma akkor kezdődik, amikor már a jogalkotókra is rá szeretné erőltetni az általa képzelt világot. A kormány mindenesetre hamar reagált a fiaskóra. Férfiaknak nem jár női kiváltság.

Miután kiszörnyülködtük magunkat Elvira bizarr igényén, tovább borzongtunk a holland szépségkirálynőrfi esetén, aki férfiként nyert női szépségversenyt. Mondjuk, Hollandiában ez annyira nem meglepő, a nősegítő egyletek és civil szerveztek hallgatása azonban annál inkább. Vajon nem mernek, vagy nem akarnak kiállni az IGAZI nők jogaiért? Erről bővebben itt olvashattok!

Ha pedig ez nem lenne elég, farkasszemet néztünk a nagybetűs tudománnyal, amivel a Qubit nevű viccportál tudományos szaklap hasábjain találkoztunk. A lap egyik szerzője rábukkant egy kutatásra, ami korszakalkotó lehet. Kiderült ugyanis, hogy az összezárt hím majmok képesek szexuális kapcsolatot létesíteni, és így több nőstényhez jutnak. Ebből következik, hogy a homoszexualitás nem egy evolúciós zsákutca – állítja a kutató. Annak ellenére, hogy nem vagyunk “brit tudósok”, finoman szólva is ellentmondásosnak éreztük azt, hogy a homoszexuális közösüléstől egy makákó több nőstényhez jutna, de a tudomány az tudomány. Nem szabad megkérdőjelezni, különben elvisznek vallásgyalázásért.

Friss videók

Shares