Kapcsolódó videók

GEOrgPOLITIKA – Törzsi háború Németországban

A németek önfeladása és önpusztítása új szintet lépett. Képzeljék, olyan óriásplakátok jelentek meg, melyeken egy fiatal nő látható, aki kezében tartja a méhét és egy sebészeti szikét szúr bele, amit „A vérvonalamnak velem vége” – felirattal spékeltek meg. Az elmebeteg ötlet egyébként nem is egy őrült személy akciója, hanem a Greifswaldi Egyetem és a város közös kampánya. Nem újdonság, hogy a liberálisok egyenesen dicsőítik azokat a nőket, akik elvetetik gyermeküket vagy leköttetik a petevezetéküket, mondván a gyermekek amúgy is csak szén-monoxidot termelnek és károsak a környezetre. Érdekes viszont, hogy ezt csak a fehér nőkre tartják érvényesnek. Sehol nem láttam még hasonló plakátot török, arab, fárszi vagy amhari nyelveken.

Egy migráns kilenc gyermekkel és két feleséggel gazdagítja a multikulturális Németországot és az a kis bigámia – azaz többnejűség – az még belefér (persze csak ha bevándorló vagy). Szóval egyrészt túl sok a gyermek, másrészt pedig fogy a lakosság és ezt csak migrációval lehet megállítani, mivel a német lányok inkább méhen szúrják magukat, mintsem, hogy gyermeket vállaljanak. A brüsszeli politikusok fejében meg sem fordul egy európai kampány és segélycsomag annak érdekében, hogy Európa őshonos lakossága megmaradjon. Minden terroristának és drogdílernek segítenek, de a gyermeket váró és konzervatívan gondolkodó fiatal családoknak inkább hadüzenetet küldenek ilyen plakátokkal. 

Mindeközben Scholz kancellár is üti az asztalt, hogy több migráns kell, mivel ők fizetik a németek nyugdíját. Már mint miből? A segélyekből? A kormány már teljesen hülyének nézi a saját választóit és tesz a véleményükre. Ukrajna és migráció semmi más nem számít liberális államvezetésnek. 

Csaknem kétszáz embert vettek őrizetbe tegnap a németországi Giessenben, ahol kelet-afrikai bevándorlók csaptak össze egymással és a kivonuló rendőrökkel. Az összetűzések az eritreai kulturális fesztivál környékén robbantak ki. A helyiek tiltakoztak a rendezvény ellen, ahol már tavaly is tömegverekedés volt az eritreai kormány támogatói, valamint az ellenzékiek között. A bíróság azonban úgy döntött, ennek ellenére engedélyezi a fesztivált. Ezernél is több rendőrt vezényeltek az utcákra, hogy biztosítsák az eritreai kulturális fesztivál helyszínét. A város vezetése idén megpróbálta betiltani a kelet-afrikai ország berlini nagykövetsége által szervezett, kétnapos rendezvényt, miután a tavalyi fesztiválon tömegverekedés tört ki, és mintegy százan megsérültek. Ám a helyi bíróság alaptalannak találta az aggodalmukat, és zöld utat adott a rendezvénynek, amely számos, Németországban élő eritreai szerint nem több, mint az ország autoriter vezetését éltető pr-esemény – számolt be a hirado.hu.

Nem ez volt az egyetlen ilyen összecsapás, mivel a migránsok rárontottak egy érettségi bulira is, ahol a diákok éppen a sikeresen letett vizsgáikat ünnepelték tanáraikkal és szüleikkel Görlitz városában. A szórakozókra húsz migráns rontott rá letört nyakú palackokkal és más veszélyes tárgyakkal a bulizókra majd a kiérkező rendőrökre. A csoport szírekből, törökökből, libanoniakból és irakiakból állt – minderről a helyi rendőrség szóvivője nyilatkozott.

Hasonló eset történt Berlinben is, ott a város északi Wedding kerületében rontottak be migránsok egy érettségi bankettre és bántalmazták az ünneplőket. Azért két késelés is belefért még a németországi hétvégébe, mert egy kicsit ki kell kapcsolódni a migránsoknak az egész heti kemény munka után, amikor ők fizetik a németek nyugdíjalapját…

Friss videók

Shares