Kapcsolódó videók

Pont úgy dübörög az 1500 tonnás német demokrácia, mint annak idején – Hardcore Hobbista

A németek megépítették az 1500 tonnás demokráciájukat, ami ismét belesüppedt a puha talajba. Történt ugyanis, hogy az AfD egyik képviselője megnyert egy helyhatósági (járási) választást. De a német demokráciában jobboldali–konzervatív képviselő nem nyerhet, ezért úgy döntöttek, hogy utólag felülvizsgálják az alkalmasságát (dacára, hogy ez korábban már megtörtént). Brüsszelben emiatt azonnali hatállyal jogállamisági eljárást kezdeményeztek Németországgal szemben… Ja! Nem, mégsem! Brüsszel hallgat, a német demokrácia pedig tovább süllyed a talajban.

Ezalatt Budapesten Karácsony Gergely megépítette az öngyilkosjelöltek mobil vécéjét, ami egyenesen egy háromsávos útra nyílik. Nem a járdára, nem az út szélére, hanem rá az úttestre. Egészen fantasztikus felvételek készültek az amúgy szokatlan, Karácsony Budapestjén azonban egyáltalán nem ritka konstellációról.

A második félidőben Somkuti Bálint hadtörténésszel, az MCC biztonságpolitikai elemzőjével fecsegtünk a Prigozsin-féle zendülésről. Igen, fecsegtünk, hiszen a műfajnak vannak korlátai – Oroszországból nem sok információ jön ki, és azok is javarészt hazugságok.

Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
... kitenyésztésekor a legfontosabb szempont a strapabírás volt. A tenyészállományt először sós kútba és kerék alá tették, cápák közé hajigálták, lelégpuskázták, és a fejük fölött próbarobbantás hajtottak végre atombombával.

Friss videók

Shares