Kapcsolódó videók

Kocsmai igazságok: érdekes, most Szerbiát akarják destabilizálni valakik! Biztos az oroszok!

Koszovóban magyar katonák sérültek meg békefenntartóként egy olyan konfrontációban, amelyet most kivételesen nem a szerbek éleztek ki. Szerencsére úgy tűnik, hogy a szerbek nem minket hibáztatnak, hanem pontosan tudják, hogy ki akarja őket belerángatni egy konfliktusba. Az USA meg úgy tesz, mintha nem lenne teljes hatalma a koszovói kormány felett. Kocsmai igazságok Szabó Gergővel és Bálint Botonddal.
Kérlek, ha tetszett a beszélgetés, tedd közzé mindenfelé, mert a nagy techcégek nagyon nem szeretnek bennünket és rendszeresen korlátozzák a YouTube-on a Kocsmai igazságokat is.

Vezető kép: Zvecan, 2023. május 29. A NATO parancsnoksága alatt működő koszovói békefenntartó haderő, a KFOR katonái összecsapnak a helyi szerbekkel a polgármesteri hivatal épülete előtt az észak-koszovói Zvecanban 2023. május 29-én. A szerbek tiltakozása május 26-án kezdődött, amikor Zvecan, Leposavic és Zubin Potok újonnan megválasztott, albán nemzetiségű polgármesterei megpróbálták elfoglalni hivatalaikat, de a helyi szerbek nem akarták beengedni őket az önkormányzati épületekbe. MTI/EPA/Georgi Licovszki

Friss videók

Shares