Kapcsolódó videók

Az LMP nem fog „a momentumos kordonbontáshoz hasonló attrakciókban” részt venni (Videó)

Ismét a karmelita kolostornál randalíroztak a Momentum országgyűlési képviselői, akik Hadházy Ákossal és a párt szimpatizánsaival együtt ma reggel hét óra körül ismét lebontották a karmelita kolostor körül felállított kordonokat. A negyven-ötven fős csapat az Európa-nap alkalmából uniós zászlóval vonult a helyszínre, majd a kordonok lebontása után azokon ülve igyekeztek megakadályozni, hogy ne lehessen helyreállítani – írja a Magyar Nemzet.

Az LMP nem kíván hasonló attrakciókban részt venni

Bakos Bernadett, az LMP képviselője lapunknak elmondta, hogy a pedagógusok ügyével kéne foglalkozni és nem a sajtószabadság kérdésével. A politikus szerint problémát jelent, ha más politikusok összemossák a két ügyet. Úgy fogalmazott:

mi továbbra is a pedagógusok érdekeit fogjuk képviselni és nem fogunk különböző attrakciókban részt venni.

Bakos Bernadett szerint van egy jogos elégedetlensége a tanároknak: ezt kell minden politikusnak teljes mellszélességgel támogatni, és nem szabad “abba az irányba terelni a dolgokat, hogy más kérdésekről legyen szó”.

Alapvetően nemcsak az Orbán-kormányt kell kritizálni, hanem van tennivaló még ezen kívül is. Ezért mi nem kordonbontással fogunk foglalkozni

– fogalmazott a politikus.

Friss videók

Shares