Kapcsolódó videók

Ismét elért minket a cenzúra, kizárta a transznőket az atlétikai világszervezet, Beethoven pedig fehér volt

Minden figyelmeztetés nélkül szüntette meg a PS TV csatornáját a YouTube. Csütörtök délután egyszerűen eltűntek a tartalmaink. Nyilván ismét nem közlik majd velünk, hogy mi ennek az oka, vagy csak annyit mondanak, hogy gyűlöletbeszéd, abba meg manapság minden belefér, legalább is a baloldal szerint. Természetesen minden tartalmat feltöltünk a pestisracok.hu oldalunkra és az érdekesebb híreket megosztjuk saját TikTok és YouTube oldalainkon is. Érdekes, hogy a baloldal gyűlölködése, a halálos fenyegetések és trágárságok sosem érik el a cenzorok ingerküszöbét.

Előrelépés történt viszont a normalitás világában. A könnyűatlétikai világszervezet, a „World Athletics”március 31-től megtiltja „transznőknek”, hogy nőként részt vegyenek a versenyeken. Az a személy, aki a pubertását még fiúként élte meg, nem indulhat ezentúl a női számokban, nyilatkozta a sajtónak Sebastian Coe, a szervezet elnöke. Az úgynevezett „transznők” veszélyeztetik a női atléták esélyeit és a fair sportolást. Tavaly nyáron a Nemzetközi Úszószövetség is hozott egy hasonló döntést.

Még egy jobbhorog a woke világnak: a lipcsei Max Planck Intézet antropológiai tanszékén DNS mintát vettek Ludwig von Beethoven hajából és megállapították, hogy nincsenek afrikai gyökerei, hanem a gének 99%-a nyugat-és közép-európai származást fedett fel. A közelmúltban felröppentek olyan hírek, hogy a világhírű zeneszerző színes bőrű volt. Roberto Blanco, Németország közkedvelt, kubai származású slágerénekese is ezt terjesztette. Még azt is követelte, hogy exhumálják a zeneszerzőt és állapítsák meg, hogy rendelkezett-e afrikai gyökerekkel. Hát most ő is megnyugodhat…

A németeknek kezd elege lenni a bevándorlásból. Egy aktuális felmérés szerint az ország nyugati felében 59 %, a keleti felében 69 % gondolja úgy, hogy véget kell vetni az ellenőrizetlen, illegális migrációnak. Az összlakosság 86 %-a véli, hogy szükség van egy a migrációt szabályzó törvényre. A Wagner katonai magáncég nem tervezi, hogy visszavenne ukrajnai tevékenységéből – közölte csütörtökön az alapító, Jevgenyij Prigozsin orosz üzletember. Korábban ugyanezen a napon a Bloomberg meg nem nevezett forrásokra hivatkozva azt állította, hogy a Wagner inkább afrikai tevékenységeire kíván koncentrálni. “Nem tudom, hogy a Bloomberg miről számol be. Úgy tűnik, ők jobban tudják nálam, hogy mit fogunk a továbbiakban csinálni. Amíg a nemzetünknek szüksége van ránk, addig Ukrajna területén fogunk harcolni” – mondta Prigozsin a Telegramon közzétett nyilatkozatában, az URA.ru orosz lap kérdéseire válaszolva, közölte az „Orosz Hírek” portál.

Szlovákia átadta Ukrajnának a légierő flottájából tavaly kivont 13 MiG-29-es vadászrepülőgépből az első négyet – jelentette csütörtökön a cseh hírügynökség (CTK) a szlovák védelmi minisztériumra hivatkozva. Eduard Heger megbízott szlovák miniszterelnök szerdán kijelentette, hogy az ukrán műszaki szakemberek most hazájában tartózkodnak, hogy átvegyék a MiG-29-eseket, amelyeket Pozsony Kijevnek adományoz. Pozsony ezzel csatlakozott a lengyel kormányhoz a vadászgépeket illetőleg. Más uniós országok nagyon visszafogottak a vadászgépeket illetően.

Dimitrij Medvegyev a nyugati fegyverszállításokra reagálva elmondta, hogy ezzel csak azt éri el a NATO, hogy Oroszország egyre több területet fog elfoglalni. „Ha kell akkor akár Kijevig vagy Lviv városáig előre fog nyomulni a hadsereg, hogy kigyógyítsa Ukrajnát a Zelenszkij betegségből” -nyilatkozta egy sajtótájékoztatón Medvegyev.

Friss videók

Shares