Kapcsolódó videók

Cseh Katalin magyargyűlölő barátja szerint a Gyurcsány-korszak élénk liberális demokrácia volt gazdasági fellendüléssel – Karanténvlog

Erős hetet zárt a baloldal, hiszen Gyurcsány 4 ezrelékes ölelése egyértelműen elvitte a prímet, de azért többen is igyekeztek felzárkózni az öblögetés és a katyvaszkeverés bajnokához. Gyurcsány azonban nem csak az ízléstelen és erőszakos öleléssel hívta föl a figyelmet magára, hanem a borgőzös magyarázkodásra az ATV-ben, amit senki sem hitt el, miszerint ez egy megrendezett jelenet volt Földiné Rácz Judittal. A Karantén nem ment el szó nélkül az események mellett, a vlogban természetesen megemlítjük a feddhetetlen Ráczné offshore ügyeit, valamint sztriptízbár-érdekeltségét is. A DK nem bírt magával Ferin kívül sem, hiszen Arató Gergely kommunista fröcsögését sem hagyhattuk ki a Karanténból, aki hazaárulásról merészelt beszélni az Országgyűlésben, ahol pont ő beszélt Moszkvához való kötődésről, aki évtizedekig szolgai módon kiszolgálta a szovjet gazdáit. Cseh Katalin is nagyot ment a héten, hiszen a magyargyűlölő Daniel Freunddal, a német zöldek egyik zavaros fejű vezetőjével enyelgett, ostobán vihogva. Freund pedig képes volt azt mondani Cseh kérdésére, hogy a Gyurcsány-korszak alatt élénk liberális demokrácia volt Magyarországon, és hatalmas gazdasági fellendülés. A magyarok egészen másképp emlékeznek erre az időszakra, az indokolatlan áremelésekre, a devizahitelekre, a 2006-os rendőrterrorra és a nemzeti vagyon elkótyavetyélésére. Nézzétek most is a Karantént, megéri!
Szabó Gergő
Szabó Gergő
„De megvolt a mérsékelteknek is a maga veszedelme (...). Amikor legvadabbul tombolt a pártok harca, mindkét táborban görbe szemmel néztek a mérsékeltekre.”

Friss videók

Shares