Kapcsolódó videók

Nem UFO-kat, hanem lufihobbisták léggömbjét lőtte le az amerikai légierő – Hardcore Hobbista

A teljes őrület hetén vagyunk túl. Az amerikai légierő UFO-kra és kínai kémgömbökre vadászik több százezer dolláros rakétákkal, miközben csak néhány lufihobbista néhány dolláros játékát tették tönkre. Igaz, ha az elnök nincs is a helyzet magaslatán, legalább a nyomokat ügyesen takarítják utána: a Northern Illinois Bottlecap Balloon Brigade teljesen eltűnt az internetről, miután szóltak, hogy övék volt a léggömb, amit az amerikai légierő leszedett az égről.

Hülyeségért nekünk sem kell a tengerentúlra utazni, a hirtelen, minden előzmény nélkül konzervatívvá átlényegült Jobbik szállította nekünk a hét viccét: Mamuszka Potocskánét filmezte, amint az utóbbi a fogyatékkal élők számára fenntartott mellékhelységből bukkan elő, és a felvétel nyilvánosságra hozatalától valami politikai előnyt remélt. Hogy mit, az senki számára nem derült ki. És persze azokról a bizonyos tankokról is szót ejtett a Hobbista, amiket vagy szállítanak, vagy nem, de legalább megígérték őket Ukrajnának, és innentől senki nem kérdőjelezheti meg, hogy nyugaton csupa jó ember él.

A második félidőben arra kerestük a választ, hogy miért Zugló a baloldal szívcsakrája, vagyis miért ott tűnnek fel a legvállalhatatlanabb arcok, akik a legvállalhatatlanabb dolgokat művelik. Olyanokat, amiről egyszerűen képtelenség röhögés nélkül beszélni, legyen az társadalmasított polgármesteri vécé, az egyre kopárabb klímaerdő és minden idők legdrágább, új típusú otthonteremtési programként beharangozott putriépítése. Ezekre a kérdésekre kerestük a választ Borbély Ádámmal, a Fidesz zuglói választókerületi elnökével.

Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
... kitenyésztésekor a legfontosabb szempont a strapabírás volt. A tenyészállományt először sós kútba és kerék alá tették, cápák közé hajigálták, lelégpuskázták, és a fejük fölött próbarobbantás hajtottak végre atombombával.

Friss videók

Shares