Kapcsolódó videók

Öt perc – Méhlegelő újratöltve: az ellenzék szerint az akkumulátorok minden életet kiirtanak az országban, de Karácsony megmenti a pocsolyába petéző békákat

Teljes abszurditásba borult a héten a magyar közélet: a hazánkban építendő akkumulátorgyárak parlamenti vitájában megtudhattuk, hogy nem számít a nemzetgazdaság, se az uniós irányelvek, mert a debreceni CATL üzem sivataggá változtatja az országot és kipusztít minden életformát. Ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy a tervezett gyár helyén termelik Magyarország teljes élelmiszer-felhasználását, így még éhen is fogunk halni. És hogy mindez kinek áll érdekében? A DK szerint ebben is Putyin keze van, de nem kell félnünk a zöldapokalipszistől, hiszen itt a jó Karácsony Gergely, akinek a szakértői megszakértették, hogy a Római-part “pocsolyákba petéző” békaállományát miképpen menthetik meg. Ez pedig csupán néhány milliárd forintba és úgy 2000 ember árvízvédelmébe kerül.
Szalai Szilárd
Szalai Szilárd
Iskolában a mudi megalázóan gyorsabban tanul, mint a "szokásos" munkakutyák, a lényegesen kisebb mosóerejű dobermannok és hatósugarú német juhászok. Élénk vérmérséklete ellenére nagyon szófogadó, lakásban is ideális társ, a maga tízkilós testtömegével keveset eszik, de ha megtanítjuk rá, megfogja a postást.

Friss videók

Shares