Kapcsolódó videók

Nincs elég támogatója, ezért Dobrev ellenállásra és káoszteremtésre buzdítja a híveit a hatalom megszerzéséért (Karanténvlog)

Egyre gyatrább megoldásokkal próbálkozik a többször is levitézlett ellenzék, akik egyetlen dolgot nem tudnak: alternatívát felmutatni. Gyalázkodni, hergelni, káoszra és anarchiára buzdítani igen, mindig mindenre nemet mondani, a pozitív üzenetek és valódi megoldási javaslatok azonban hiányoznak. A Karanténvlog meg sem lepődött azon, hogy Gyurcsány Ferenc felesége már ott tart, hogy ellenállásra buzdítja híveit, hiszen, ha nincs elég támogató, akkor csak az erőszakos hatalomátvétel marad a régi kommunista reflexeket a családtól magába szívó Dobrev Klárának és csapatának. A demokrácia fontosságáról papoló Gyurcsány-szekta most sem hazudtolta meg magát, hiszen a háborús helyzetben, az energiaválság közepette az a legfontosabb teendőjük, hogy a munka megtagadására, ellenállásra hangolják a társadalmat. A komolyan vehető kategórián kívül Jakab Péter is hasonló mélységekbe evezte lékekkel teli magányos ladikját, hiszen a nulla százalékos mozgalmával és mamuszos szeretőjével kérkedő pártromboló továbbra is fel akarja oszlatni a parlamentet, magasról ejtve 3 millió Fidesz-szavazó és a közel 2 millió ellenzéki szavazó akaratára, amelyek a demokrácia alapszabályai szerint négy évre döntötték el, hogy kiknek és milyen arányban szavaznak bizalmat. Ebbe a körbe Jakab Péter nem tartozik bele, ezért ő is diktatórikus eszközökre vágyik, a magyar emberek döntése nem érdekli, miközben rájuk hivatkozik. A budapesti főpolgármester is vendégségbe érkezett a Karanténhoz, hiszen a szerdai Fővárosi Közgyűlésen ismét bebizonyította, hogy miért volt óriási hiba bármilyen posztra megválasztani. Végül Cseh Katalin szokásos és sorozatos hazaárulása is szerepet kapott, benne továbbra sem lehet csalódni, mindent támad, ami a magyaroknak jó, egyetlen életcélja, hogy keresztbe tegyen a magyar nemzetnek. Tartsatok most is velünk!
Szabó Gergő
Szabó Gergő
„De megvolt a mérsékelteknek is a maga veszedelme (...). Amikor legvadabbul tombolt a pártok harca, mindkét táborban görbe szemmel néztek a mérsékeltekre.”

Friss videók

Shares