Kapcsolódó videók

Ezért nincs benzin, miközben Magyarország mentesül a szankciók alól – Politikai Hobbista Hardcore

A Politikai Hobbista Hardcore mi mással is foglalkozhatna, mint a hét legaktuálisabb kérdésével: az üzemanyaghiánnyal. Vajon szándékos szabotázs, vagy szükségszerű kényszer áll mögötte? Erre természetesen mi sem tudjuk biztosan a választ, de legalább nyugodtan beszélünk róla. Minket ugyanis nem fenyeget az a veszély, hogy külföldi megbízónk egyszer csak kiheréltet minket valami festői kisantant utódállamban. Természetes, ha emiatt a mondat miatt most össze vagy zavarodva, de a Politikai Hobbista Hardcore után minden kitisztul. A független-objektív sajtó munkatársai sajnos már nem ennyire szerencsések, őket bármikor kimiskárolhatják propagandisztikus célból. És ha már töketlen férfiak, a második részben vendégünk a téma igazi szakértője, Bedő Imre, a Férfiak Klubjának alapítója, aki nem kevesebbet tűzött ki zászlajára, mint a töketlenség felszámolását.

A Politikai Hobbista Hardcore nemcsak szórakoztat, de edukál is, legalábbis mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legalaposabban körbejárja az adott témakört és még véletlenül se heréltesse ki a tartótisztje. Ez az üzemanyaghiány terén sem volt másképp. Olyan kérdésekre kerestük a választ, mint:

  • Ki a felelős az üzemanyaghiány miatt?
  • Miért nincs üzemanyag, ha Magyarország mentesül a szankciók alól?
  • Előre eltervezett hadicsel vagy megragadott lehetőség?
  • Meddig tartható az ársapka?
  • Az ársapka miatt van üzemanyaghiány?
  • És bár nem vág közvetlenül a témába, de megfejtettük, hogy Bede Márton, a 444 újságírónak látszó propagandistája miért heréltette ki magát (és kinek a parancsára).
Nézzétek meg a teljes adást!

Friss videók

Shares