Kapcsolódó videók

Itt az új vitaműsorunk! – Megszívleli-e Wittner Mária intelmét a baloldal, lehet-e igaza a Népszavának és ciki-e melózni 18 fokban?

Elindult a PestiSrácok.hu új internetes vitaműsora, a Politikai Pankráció, melyben minden héten Huth Gergely kér fel két, ellenséges galaxison élő vitapartnert. A témákat – a Pesti Tv-ből ismert módon – borítékban hozzák a felek, de a műsorvezető is megmártózik a pártosság dagonyájában és maga is vitára kínál egy ügyet. Ezúttal Halkó Petra, a Századvég vezető elemzője, a Kontra.hu lapigazgatója emelte fel a hangját és mutatóujját, hogy szembesítse – szerinte – önellentmondásos érvelésével Tarnay Kristófot, a HVG új nagyjósziját, lánglelkű, igazságkereső újságíróját. Az e heti témák: a most elhunyt szabadságharcos ikon, Wittner Mária elvárása a magyar baloldal felé, illetve a brüsszeli nyomásra beterjesztett, ám a Népszava szerint is kiegyensúlyozottnak ígérkező korrupcióellenes hatóság ügye, továbbá az, hogy odakozmált-e a (Tarnay szerint) lakáj-propagandista média és Gulyás Gergely, amikor a fagyoskodó németekről ment a hahotázás, tekintve, hogy itthon is 25 százalékkal kell csökkenteni a közintézmények gázfelhasználását. (Spoiler: Halkó Petra és Huth Gergely szerint nem.)

Készült a PestiSrácok.hu stúdiójában 

Huth Gergely
Huth Gergelyhttp://pestisracok.hu
A PestiSrácok.hu főszerkesztője. Korábban több napilap és televízió vezető munkatársa. Kedvenc kéziszerszáma a görbe szablya, kedvenc önbeteljesítő jóslata, hogy a "végén úgyis nekünk lesz igazunk".

Friss videók

Shares