Kapcsolódó videók

Pottyondy a közélet legalja, Karácsony pedig szorosan mögötte | The Fair Right (videó)

Pottyondy Edina a közéletben eddig csak kevesek által elért mélységekbe süllyedt. A Momentum 360 fokos fordulatot vett megmondóspinéje megcsinálta a lehetetlent: úgy hivatkozott Nick Vujicicre, a kezek és lábak nélkül született motivációs előadóra, mint a jobboldal manóemberére. Ez persze még nem üti meg Pottyondy végtelenül toleráns közönségének ingerküszöbét, így muszáj volt új jelzőkkel illetni a millióknak hitet és önbizalmat adó Nick Vujicicet. Bizonyára sokáig gondolkodott a megfelelő megszólításon, majd végül megtalálta a legoptimálisabbat: végtag nélküli ex-pornófüggő prédikátor. A kérdés jogos: vajon mikor határolódik el Pottyondy Edina ízléstelenkedésétől a toleráns baloldal? Persze nem ő az egyetlen, aki parancsba kapta Nick Vujicic ekézését. A Partizán malacperselyéhez köthető Fókuszcsoport Ádámék is gusztustalankodtak egy sort a témával kapcsolatban. Dezse Balázs erről szóló cikkét IDE KATTINTVA olvashatjátok.

A beszélgetés második felében szó volt a gyorshajtás sebességkorlátozással való visszaszorításáról, viszont Ábrahám Robival arra az álláspontra jutottunk, hogy aki 140-el repül az Árpád hídon, azt egy 30-as tábla nem tartja vissza.

Végül pedig megvitattuk Karácsony Gergely legújabb alakítását, ami már-már Oscar-díjat érdemel. Az univerzum legzöldebb, legkedvesebb, leg-leg-leg-legmindenebb főpolgármestere fennhangon hirdeti a kerékpározást és az általa közösségi közlekedésre keresztelt tömegközlekedést, miközben AUTÓVAL közlekedik a saját maga által meghirdetett “autómentes hétvégéjén”. Amikor már azt hinnénk, hogy Gerlgő végre felelősséget vállal a képmutatásáért, a cselédsajtó halált megvető bátorsággal veti magát Karácsony és a kellemetlen kérdések közé, hogy megmagyarázza: Gergő csak azért autózott, mert megsérült a térde.

Nem, ez nem vicc. A független Telex valóban ezzel a címmel hozta le a Karácsony Gergelyt mosdató cikkét.

Ettől függetlenül te ne autózz! Ha megsérül a térded, utazz villamossal! De mit lehet tenni, ha Karácsony pasaréti otthona előtt sajnos nem áll meg a villamos? A kis Gergőnek nem marad más választása, hazáig kell vitetnie magát. Lassan új értelmet nyer a csecsemő király kifejezés…

Friss videók

Shares