Kapcsolódó videók

Ismét kilöttyent a moslék: kitálalt a Telex alapító-főszerkesztője

Előkerült a Telex legősibb botránya. Az induláskor óriási lufit fújtak, amit most egy korábbi munkatársuk szúrt ki. A haladósajtó bohóctagozatát, a 444-et azonban nem kell félteni. A munkatársaikkal szemben tanúsított botrányos bánásmódjuk ellenére óriási összegeket kaptak az Európai Uniótól, amit persze jótékony és etikus célokra fognak fordítani. A független-objektív sajtó másik nagy mecénása, David Pressman azonban messzire merészkedett. Nyilvántartást kért azokról a külhoni magyarokról, akik az egyszerűsített honosítási eljárás folyamán jutottak magyar állampolgársághoz. Az indoklás nagyon egyszerű: ezek az emberek ugyanis nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek az USA számára. Emellett szó volt még a kínai medvedisznóemberről, és a japán férfiról is, aki kutyának képzeli magát. Nehéz eldönteni, hogy ezek közül melyik a fajsúlyosabb hír. Nézzétek meg a teljes videót, kommentben pedig írjátok meg, melyik rész tetszett a legjobban!

Lassan belefáradunk abba, hogy megcáfoljuk a baloldal ordas hazugságait, éppen ezért már csak nevetünk rajtuk. Nevetünk azon, ahogy a kommunisták egymásnak esnek, amikor kifogynak az ellenségből. Nevetünk azon, ahogy lenyúlják egymás elől a nyugati csúszópénzeket, és azon is nevetünk, ahogy ezeket látszólagos logikával próbálják megmagyarázni.

Botrány a Telex pénzügyei körül

Nincs itt semmi látnivaló. A Telex az indulásakor megígérte, hogy minden egyes munkatársuk részvényes – tulajdonos – lesz az új cégnél, ehhez képest ez azóta sem valósult meg. Ez persze önmagában még nem számít botránynak, viszont Munk Veronika, a Telex alapító-főszerkesztője egy interjúban elmondta, hogy a vezetőség tagjaként ő az indulás óta nem látott egy darab részvényt sem.

Hozzátette, négy tulajdonos volt csupán, akiknek akkor is többletjogai lesznek, ha megvalósul a híres „részvényprogram”. Erre mondják, hogy amikor a kommunisták kifogynak az ellenségből, egymást kezdik elhurcolni. Ez azóta sem változott. Egyszerűen beléjük van kódolva.

A Telex haldoklik, a 444-nek pedig már a dollár sem elég

2,5 millió eurós uniós támogatáshoz jutott a függetlenséget és objektivitást nyomokban sem tartalmazó 444.hu névre keresztelte Soros-blog. Ha a dollár nem lenne elég, akkora összeghez jutottak, amekkora kárt okozott Karácsony Gergely parkolási botránya Zuglónak (erről bővebben itt olvashattok).

Az uniónak erre természetesen van pénze, a magyaroknak járó jogos helyreállítási alap azonban még mindig nincs sehol.

Bekeményített a „Présember”

Az ellenőrizetlen migránshordákat tárt karokkal üdvözlő USA nemzetbiztonsági kockázatot lát a külhoni magyarokban. Pressman és megbízói szerint ugyanis az egyszerűsített honosítási eljárás keretén belül magyar állampolgárságot szerzett külhoniakat nem világították át eléggé, ezért nyilvántartást kért azokról, akik ilyen módon jutottak magyar útlevélhez.

David Pressman még nem tudta egyértelművé tenni, hogy szövetségesként vagy helytartóként küldték ide. (fotó: US Embassy Budapest/Janka Szitas)

Mivel értelemszerűen nem kapott ilyen adatbázist, az USA szűkítette a Magyarországról vízummentesen USA-ba utazni vágyók lehetőségeit. Ez persze senkit sem fog érdemben akadályozni, de felér egy diplomáciai hadüzenettel.

Medvedisznóember és japán kutyaférfi

Egyre furább hely lesz ez a világ. Jelenleg ott tartunk, hogy egy japán férfi ötmillió forintot költött arra, hogy egy élethű kutyajelmezben élhesse ezentúl az életét, Kínában pedig azzal vádolnak egy állatkertet, hogy igazi medvék helyett jelmezes emberek szórakoztatják a látogatókat.

Japán férfi élethű kutyajelmezben, fotó: toco_eevee
A videóból kiderül, hogy mi az igazság. Nézzétek meg a teljes beszélgetést!

Friss videók

Shares