Kapcsolódó videók

Karácsonyt menekülőúton hozták be a Fővárosi Közgyűlésbe, ahol a folyamatosan terelő és mutogató baloldal megszavazta a megszorításokat – Fővárosi Közgyűlés (PS-videó)

Karácsony Gergely ismét megmutatta, hogy miben jó. Menekülőúton hozták be ugyanis a főpolgármestert a Fővárosi Közgyűlésre, ami valahol érthető is, hiszen nehéz lett volna bármit is válaszolni az újságírók kérdéseire a sokadszorra is csőddel fenyegető Karácsonynak. Pedig adódott volna jó néhány felvetés, hiszen kíváncsiak lettünk volna arra is, hogy vajon járható út-e, ha egy hónap bulizás után egyszerűen csak a számlák töredékét akarjuk befizetni, mert olyan kedvünk van. Karácsonyék pontosan ezt teszik, hiszen a felelőtlen városgazdálkodás miatt csődközelben van Budapest, azonban a felelősséget nem akarja vállalni a baloldali városvezetés, terelnek és másra mutogatnak, szokás szerint. A Fővárosi Közgyűlésben hosszas vita után  a képviselők voksoltak Karácsonyék megszorító csomagjáról, melyet a baloldal természetesen megszavazott. A PestiSrácok.hu a helyszínen igyekezett interjút készíteni Karácsony Gergellyel, azonban, ahogy említettük, a főpolgármester igen gyáva módon egy hátsó ajtón settenkedett be a közgyűlésbe. Sikerült ellenben beszélnünk Kerpel-Fronius Gáborral, a Momentum főpolgármester-helyettesével, aki most is vörös fejjel ordibált velünk, mi ugyanis nehezen viseltük demagóg szólamait a kordonbontással kapcsolatban. Mikrofon elé állt Niedermüller Péter, Erzsébetváros DK-s polgármestere is, aki diplomatikusan kikerülte a pártja és a főpolgármester között feszülő indulatokat és a kerület szemetességét is tagadta. Ellenben Kiss László, ugyancsak gyurcsányista óbudai polgármester nemes egyszerűséggel ellökött bennünket, mert kérdezni mertünk. Végül ismét gazdagabbak lettünk egy mellébeszélő, felelősséget nem vállaló baloldali főpolgármesterrel és a számoknak fittyet hányó holdudvarával. Videónkból megtudhatjátok, hogyan tette helyre Karácsonyt és bandáját Pokorni Zoltán XII. kerületi fideszes polgármester és Wintermantel Zsolt, a Fidesz frakcióvezetője, akik számokkal vezették le, hogy miért orbitális hazugság a fővárosi csőd és a 134 milliárdról 241 milliárd forintra emelkedő iparűzési adót miért felejtették ki az elvtársak a számításból. Nézzétek meg videónkat!

Vezető kép: Hatlaczki Balázs/PestiSrácok.hu

Szabó Gergő
Szabó Gergő
„De megvolt a mérsékelteknek is a maga veszedelme (...). Amikor legvadabbul tombolt a pártok harca, mindkét táborban görbe szemmel néztek a mérsékeltekre.”

Friss videók

Shares