Kapcsolódó videók

Így élhetsz túl egy atomtámadást, ha nem égsz azonnal a betonba – Dezse Vű

Mindig imádtam édesapám katonatörténeteit. Az egyik kedvencem az, amikor elmagyarázták nekik, hogy mit kell tenni atomtámadás esetén. Azt mondták nekik a kiképzők, hogy fogjanak egy ásót és egy lepedőt, menjenek ki a temetőbe minél gyorsabban, mert később már sokan lesznek. Ez persze egyáltalán nem vicces, főleg most, amikor folyamatosan lebeg körülöttünk egy lehetséges atomháború rémképe. Éppen ezért most megtanítalak titeket túlélni egy atomcsapást. Egyébként nem ez az első alkalom, hogy ez a félelem a mindennapok része, hiszen a hidegháború idején a nukleáris fegyverektől való félelemről szóltak mindennapok, de valahogy más volt a hozzáállás. Az amerikai kormányzat akkoriban résen volt, igenis el akarták kerülni a konfliktust, de emellett készültek is rá, vagyis egészen egyszerűen volt egy tervük, nem úgy mint ma, amikor semmi más nem számít, csak még több pénzt és fegyvert Ukrajnának.

Ismeretes, a PestiSrácok.hu YouTube csatornáját a médiacég törölte. A Dezse Vű többi részét így itt a PS-en lehet megnézni, illetve Erre a a YouTube csatornára feliratkozva, amit rejtélyes oknál fogva még nem piszkált meg a Google a szólásszabadság jegyében. 

Dezse Balázs
Dezse Balázs
Máig munkakutya, az egyik leggyakrabban használt pásztoreb. Ebben a minőségében igazi ezermester. A birkákat kizárólag lelki terrorral tereli, hogy a harapások ne károsítsák a gyapjút, a marhákat már megcsipkedi - ellenkező esetben nem vennék komolyan, és egyszerűen ügyet sem vetnének rá.

Friss videók

Shares