Kapcsolódó videók

Összeszerelő üzem vagy muciológia? – Hardcore Hobbista

Összeszerelő üzem. Csak jól hangzó balos mantra, vagy gyártsunk helyette muciológiát a világnak? Mert ha ipart akarsz, akkor bizony össze kell szerelned dolgokat, de mégis, sokan úgy emlegetik ezt a kifejezést, mintha valami bűnös tevékenység volna. Persze, egy tökéletes világban az összes ipari szabvány a magyar állam kezében lenne, és miközben szorgos kezek dolgoznának a bolygó összes országában, mi csak számolgatnánk az alapjövedelmet, de ilyen nincs. Fun fact: Putyin az évértékelő beszédében arra panaszkodott, hogy az oligarchák miatt Oroszország csak bányássza a nyersanyagokat és nem szerel össze. A második részben Somkuti Bálint hadtörténésszel és geopolitikai szakértővel beszélgettünk az ukrajnai háborúról és annak lehetséges kimeneteleiről.

A műsorban említett hivatkozás, amikor a kidagadt erekkel üvöltő tüntetők helyett higgadt, szakmai érveket lehet hallani egy professzortól, ITT található.

Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
... kitenyésztésekor a legfontosabb szempont a strapabírás volt. A tenyészállományt először sós kútba és kerék alá tették, cápák közé hajigálták, lelégpuskázták, és a fejük fölött próbarobbantás hajtottak végre atombombával.

Friss videók

Shares