Kapcsolódó videók

Csák János a PS-nek: A legfontosabb, hogy a gyerekeinket hagyják békén – Stábunk az idei évértékelőn járt (Videó)

Orbán Viktor miniszterelnök idén is a Várkert Bazárban tartotta az évértékelő beszédét. A miniszterelnök 1999 óta tart évértékelőket, így az ideit is a 24-et. Szokás szerint a rendezvényt a Polgári Magyarországért Alapítvány szervezte. Stábunk is kilátogatott az eseményre, ahol számos politikai személyt megszólaltattunk, hogy szerintük mi volt az idei beszédnek a legfontosabb üzenete, és hangulatában miben volt más, mint a korábbi években.

Kérdésünkre Csák János kultúráért és innovációért felelős miniszter azt válaszolta:

Az, hogy cselekvőképes az ország, a kormánya helyén van.

– majd hozzátette:

Mind a háborús-szankciós helyzetben, mint pedig az inflációs, gazdasági problémákkal meg meg fogunk küzdeni. De mindannyiunknak, minden magyar állampolgárnak meg kell tenni a magáét. De, ami a legfontosabb, hogy a gyerekeinket haddják békén.

Akik videónkban megszólalnak: Csák János, kultúráért és innovációért felelős miniszter, Dömötör Csaba parlamenti államtitkár és miniszterhelyettes, Tuzson Bence kormányzati államtitkár, Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztos, Kozma Imre atya irgalmasrendi szerzetes, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alapítója, Menczer Tamás Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkár, valamint Stefka István, portálunk tiszteletbeli főszerkesztője.

Friss videók

Shares