Kapcsolódó videók

Junghausz Rajmund a PS-nek: Az bűncselekményi kategória, hogy a DK-s polgármester nem ment el a rezsitámogatásról tárgyalni (Videó)

Fegyelmi eljárást kezdeményez az újbudai Fidesz László Imre ellen, mivel véleményük szerint a kerületvezető polgármesteri tisztségéből eredő kötelességét szegte meg azzal, hogy a médiában megjelent hírek szerint Gyurcsány Ferenc és a DK központi parancsára nem vett részt azon az egyeztetésen, amelyen a XI. kerület számára nyújtandó kormányzati támogatásról lett volna szó, és így százmillióktól esett el a helyi költségvetés. Junghausz Rajmund, a kerületi Fidesz-frakció tagja a PestiSrácok.hu-nak mindezzel kapcsolatban úgy fogalmazott: véleménye szerint ez a hanyag kezelés gyanúját is felveti.

A fegyelmi vizsgálatnak az a célja, hogy tisztázza, a kormány képviseletében eljáró kormány- és miniszteri biztos meghívásáról az önkormányzat vezetői, a képviselő-testület tagjai és a polgármesteri hivatal dolgozói közül kinek volt tudomása, kikkel konzultált a polgármester a részvételről, és kik döntöttek végül arról, hogy az újbudai emberek érdekeit senki sem képviseli ezen a fórumon. Junghausz szerint az önkormányzat baloldali többsége számos megszorítást vezetett be az energiaárak elszabadulására hivatkozva, többek között építmény- és telekadót vetettek ki, de például az esküvői díjakat is megemelték. Mindeközben László Imre, a kerület DK-s polgármestere milliós év végi jutalmat szavaztatott meg magának „kiváló munkájáért”. Ezt követően viszont a rezsitámogatásról szóló egyeztetésre nem ment el az „érdemes” polgármester.

Szalai Szilárd
Szalai Szilárd
Iskolában a mudi megalázóan gyorsabban tanul, mint a "szokásos" munkakutyák, a lényegesen kisebb mosóerejű dobermannok és hatósugarú német juhászok. Élénk vérmérséklete ellenére nagyon szófogadó, lakásban is ideális társ, a maga tízkilós testtömegével keveset eszik, de ha megtanítjuk rá, megfogja a postást.

Friss videók

Shares