Kapcsolódó videók

Pindroch Tamás a PS-nek: A brüsszeli korrupciós ügy modellértékű a magyar baloldalra nézve – Ferkó Dániel kérdez (Videó)

h5 style=”text-align: justify”>A napokban kirobbant brüsszeli korrupciós botrány csak a jéghegy csúcsa. Eva Kaili és lebukott hálózata után újabb ügyek fognak felszínre kerülni – állítja Pindroch Tamás, az Alapjogokért Központ vezető elemzője. Másrészt nagy a hasonlóság a magyar baloldal kampányfinanszírozási botránya és a brüsszeli korrupciós ügy között. Úgy tűnik hasonló elvek mentén működik a globális baloldal – mondja az elemző. A Brüsszelben tanyázó NGO-k mind-mind lobbiznak valamilyen számukra fontos ügyért és ha kiderül, hogy minden ilyen ügy mögött guruló dollárok vagy eurók állnak, akkor egyértelmű, hogy minden ilyen esetben idegen erők akarnak komoly befolyást szerezni az Unióban, vagy éppen Magyarországon. Milyen erők mozgathatják az európai baloldalt, és vajon megérkezhetnek-e hiánytalanul az uniós források Magyarországra – a többi között ezt beszéltük ki Pindroch Tamással. Részletek a videóban!

Ferkó Dániel
Ferkó Dániel
Apámmal a '90-es évek közepén elmentünk egy MIÉP-tüntetésre. Este a Tv-ben azt mondták be, hogy pár ezren voltunk. Akkor éreztem először, hogy itt valami nem stimmel..."

Friss videók

Shares