Kapcsolódó videók

Ursula von der Leyenről nem a szavahihetőség jut eszünkbe | Grund Bándy Péterrel

A Grund legutóbbi adásában Hoppál Hunor Kurmai Kornéllal és Bándy Péterrel, a Demokrata vezető szerkesztőjével az európai uniós források visszatartásáról beszélgetett. A Magyarország által teljesített 17 feltétel jogrendszerbe ültetése után ugyanis a Bizottság ismét halogatja a nekünk járó pénzek folyósítását.

Ha Ursula von der Leyenre gondolunk, nem a szavahihetőség jut eszünkbe – mondta Bándy Péter a műsorban. A Demokrata vezető szerkesztője szerint még a magyar kormány képviselői sem tudtak az új fejleményekről, és a sajtóból értesültek a további feltételek támasztásáról. Az adásban az is elhangzott, hogy a magyar társadalom körülbelül 90%-a EU-párti, és a jelenlegi viselkedésével óhatatlanul ezt az arányt rontja az Európai Bizottság.

A műsorban a srácok azt is pedzegették, mit akar valójában Brüsszel, és miért támogatja a lehetetlenségig Ukrajnát, miközben a saját tagállamai irányába nem tud teljesíteni – és vajon a keleti szomszédunk feltétel nélküli támogatása után maradt-e egyáltalán pénz az uniós kasszában. Az adás végén még kiderült, hogy a vendégek mit javasolnak az ideologizáló német válogatottnak a Japánnal szembeni nagy focibukta után.

Grund minden hétvégén a PS TV műsorán! Kövessetek a Facebookon és iratkozzatok fel a YouTube-csatornánkra is!

Friss videók

Shares