Kapcsolódó videók

Életöröm elérhető áron: látványos, színes aktok és megkapó csendéletek Németh Miklóstól a Virág Judit Galériában (VIDEÓ)

Nem mindennapi kiállítással és vásárral várja szeptember 1. és 23. között a látogatókat a Virág Judit Galéria, illetve a Bodó Galéria és Aukciósház. Németh Miklós festő- és grafikusművész több mint hatszáz műve kerül a piacra, lehetőséget biztosítva az érdeklődőknek, hogy elérhető áron kortárs festményekkel díszítsék falaikat. Németh Miklós (1934-2012) művészetét pozitív hangulatot sugárzó színes aktok és csendéletek jellemzik. Életigenlő alkotásaiból ingyenesen megtekinthető kiállítás nyílik mindkét galériában, ahol nemcsak festményeket tárnak a látogatók elé, hanem a művész személyes dokumentumait, tárgyait, írásait és saját kézzel írt önéletrajzát is. Az egyben maradt gazdag életmű jelentős részének értékesítését a gyűjtemény tulajdonosa kezdeményezte. 

061.HU

Németh Miklós a magyar kortárs művészet egy üde színfoltja, mi pedig örömmel vállaljuk a kortárs művészet minél szélesebb körben való népszerűsítését. A Németh-művek megfizethetők, mégis egyediek. Aki ilyen festményt vásárol, az nemcsak jó hangulatot csempész a lakásába, irodájába, hanem egy egyedi művészi alkotással is gazdagítja környezetét.

A videó bármely részletének használata engedélyköteles

Szabo Fruzsina
Szabo Fruzsinahttp://pestisracok.hu
A Gerilla Press csapatához 2013-ba kerültem belpolitikai újságíróként. Jelenleg a Pesti Mese rovatból született Nullahategy.hu kulturális magazin projektvezetőjeként Budapest belső életéről szólnak beszámolóim. A PestiSrácok.hu-n szociális és közéleti témákat dolgozom fel.

Friss videók

Shares