Kapcsolódó videók

Ne csak a külföldiek történelmi ikonjait nézzük a vásznon, hanem a sajátjainkat is! Így készül a Tündérkert című magyar sorozat (VIDEÓ)

Javában forog Móricz Zsigmond százesztendős Erdély- trilógiája nyomán született Tünderkert című sorozat, amely nyolc, 48-52 perces részes lesz, és amely a MEGAFILM és az MTVA koprodukciójában, a Nemzeti Filmintézet támogatásával készül. A történelmi-politikai thriller 95 napig forog, a tervek szerint 2023 őszén tűzi műsorra a közmédia. A forgatások 11 helyszínen zajlanak, egyebek mellett a Kiscelli Múzeumban, a kőbányai pincerendszerben, egy modern ipari térben, ahol a sorozat nagy része játszódik. A fóti stúdióban a nagyszebeni jelenteket veszik fel, amikor a hajdúk megtámadják az erdélyi várost, ide látogatott el portálunk. Gyere, nézz körbe velünk a díszletben!

061.HU

A videót készítette: L. Szabó Fruzsina, László Petra és Szabó Vivien

A videó bármely részletének használata engedélyköteles

Szabo Fruzsina
Szabo Fruzsinahttp://pestisracok.hu
A Gerilla Press csapatához 2013-ba kerültem belpolitikai újságíróként. Jelenleg a Pesti Mese rovatból született Nullahategy.hu kulturális magazin projektvezetőjeként Budapest belső életéről szólnak beszámolóim. A PestiSrácok.hu-n szociális és közéleti témákat dolgozom fel.

Friss videók

Shares