Kapcsolódó videók

A szemét kormány miatt már anyádat sem teheted utcára | Ezen háborodtak fel a libsik | Hobbista Hardcore

A visszatérő Tas Danival a padon az újév első Hardcore Hobbistájában belenéztünk, hogyan kapsz TikTokon a 15 másodperces pénzügyi tanácsok mellé “szemét 0rbántot” is. Az újévi másnaposság során a Telexet legjobban az viselte meg, hogy ismét vannak vármegyék, és nem is sajnálták a dollárt, hogy emiatt érzett mérgüket betűkké formálják. Ráadásul mostanában kicsit ott is vissza kellett vonuljanak, ahonnan a dollárjuk érkezik, ugyanis nem várt ellenállásba ütközött az amerikai Stanford Egyetem újbeszél-szótára. A második részben Hortay Olivér, energetikai szakértővel beszélgettünk arról, hogy mi vár Európára energiaügyben.

A TikTok egy fura hely. Érdekes, de fura. Hihetetlen sebességgel pörögnek ott a videók. Ez a sebesség pedig rászoktatta a TikTok-generációt a gyors információáramlása. Egyszerűen unják a hosszú tartalmat, ez pedig arra ösztönzi a videóst, hogy maximális infót adjon át minimális idő alatt. Így született meg a Funnymoneyhu csatorna is, ahol mindössze fél percben kapsz pénzügyi tanácsokat, megfűszerezve némi Orbán-fóbiával.

@funnymoneyhu

Nyugdíjtörvény változtatás #pénzügy #funnymoneyhu #pénz #tanácsadás #nyugdíj #befektetés #foryoupage

♬ Canyons – Official Sound Studio

A Funnymoneyhu “tanácsadója” ezúttal azt sérelmezte, hogy egy új törvény szerint, amit szerinte “fű alatt hoztak meg” (ehhez képest elég nyilvános), a gyerekek nem hagyhatják majd sorsukra a magatehetetlen szüleiket. András persze ezt máshogy adta elő, egy sokkal drámaibb képet festett a helyzetről, mivel szerinte ez a kormány hibája. Majd az ezt követő videókban elmondta, milyen fantasztikus állami támogatások vannak Magyarországon, amik nyilván nem köthetőek a Fideszhez, hiszen azok csak úgy kinőttek a földből.

Ezt követően beszélgettünk egy keveset a vármegyék helyzetéről és a Stanford Egyetem által bevezetett új szavakról. Sosem találnátok ki, milyen szavakat tiltottak be, az indoklások pedig egyenesen elképesztőek.

A Politikia Hobbista Hardcore második felében Hortay Olivérrel beszélgettünk, aki pozitív képet vázolt fel a kontinens energetikai jövőjét illetően. Talán még az is kiderül, hogy Nyugat-Európában nem mindenki hülyült meg?

Nézzétek meg a teljes beszélgetést és osszátok meg a cikket!

Friss videók

Shares