Kapcsolódó videók

Karácsony Karácsonnyal – Meg némi svédezés egy svéddel  | Hardcore Hobbista 

Mi is lehetne a legjobb választás háttérzajnak a főzéshez? Természetesen a Politikai Hobbista, amely gátlás nélkül nyúlt a legalacsonyabban lógó gyümölcshöz: karácsonygergelyezett egyet karácsonykor. Igen, év végén pont ennyi kreativitás maradt bennünk! A második félidőben pedig autentikus vendéget hívtunk a svédezéshez. 

Mik voltak Karácsony Gergely legnagyobb balf•szságai, amióta megválasztották Budapest főpolgármesterének? A Hobbista csapata összegyűjtött egy csokorra valót, és pontozta őket. Persze akadt köztük olyan is, ami nem balfaszság, hanem felelőtlen kártékonyság. De ettől még a maga nemében mindegyik vicces – sőt, Gejgő maga is egy vicc.

Svédország maga a kánaán. Ha a függetlenobjektív sajtót (FOS) olvasod, akkor csakis ez a kép alakulhat ki benned is. És valóban, ha az IKEA, de legalábbis egy kisebb multicég felsővezetője vagy, akkor tökéletes, privilégizált, gondtalan életed lehet. Ha viszont hétköznapi emberként, pusztán csak a mindennapjaidat szeretnéd biztonságban élni, akkor ez a Svédország már nagyon nem az a Svédország.

Azt mondták nekem, ha ennyire tetszik Orbán politikája, akkor költözzek Magyarországra. Jó!”

Ezekről mesél az ottani születésű Artemisz néven vloggoló ex-svéd, aki ma már Magyarországot tartja hazájának. A valódi nevét nem kívánja elárulni a műsorban sem, mert nem akarja veszélyeztetni az állását. Itt tart ma a toleráns baloldal. 

Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
... kitenyésztésekor a legfontosabb szempont a strapabírás volt. A tenyészállományt először sós kútba és kerék alá tették, cápák közé hajigálták, lelégpuskázták, és a fejük fölött próbarobbantás hajtottak végre atombombával.

Friss videók

Shares