Kapcsolódó videók

Rendben van, hogy csak nevetünk Gyurcsányékon? – Grund Gav Duncannel, a legfideszesebb skóttal

Gyurcsányozás másképp: a volt miniszterelnök megítélését járta körül a Grund legújabb részében Hoppál Hunor, Kurmai Kornél és Gav Duncan. A műsorban szó volt arról, hogy a 2006-os rendőrterror egyik kilőtt szemű áldozata, Nagy László a napokban elhunyt. Felvetődött, hogy rendben van-e, hogy nevetünk a kótyagos, párttévét indító Gyurcsányon, miközben ez az ember 2002 és 2010 között brutális baloldali rémuralmat vezetett be?

Kornél Göncz Árpádhoz hasonlította Gyurcsányt abból a szempontból, hogy a volt köztársasági elnök romboló tevékenysége ellenére „mindenki Árpi bácsijaként” hirdette magát, a DK elnöke pedig megpróbálja egy vicces tornacipős bácsi szerepét felvenni, aki főzőcskézik is néha, miközben a legnagyobb hazai közéleti ámokfutóként írta be magát a 2000-es évek politikatörténetébe.

Hunor kérdésére reagálva, hogy vajon minek tudható be Gyurcsányék (nem túl kimagasló, de) töretlen támogatottsága, a legfideszesebb skót a felejtés kérdését hozta fel. Az emberek ugyanis az idő múltával már kevésbé látnak tisztán a 2006-ban történt események kapcsán.

Az adásban elhangzott még az is, hogy Gyurcsány kormányzati rombolásának megítélése nem pártpolitikai kérdés, hanem az objektív tények feldolgozása. A videóból kiderül, hogyan lehet a baloldali antidemokratikus kormányzás lényegét átadni a 2006 után születettek számára, és a műsor vendégei azt is megpróbálják megfejteni, hogyan jön a Mikulás érkezésének ügyéhez az LMBTQ-párok örökbefogadásának problematikája.

Grund minden hétvégén a PS TV műsorán. Kövessetek a Facebook-on és iratkozzatok fel a PS TV YouTube-csatornájára is!

Friss videók

Shares