Kapcsolódó videók

Exkluzív – Deutsch Tamás a PS-nek: Vajon észbe kap Brüsszel és elkezd az emberek biztonsága érdekében a békéért dolgozni?! – Ferkó Dániel kérdez (Videó)

Azok után, hogy Lengyelországban becsapódott egy rakéta, érthető, hogy a magyar emberek fejében is megfogalmazódik; mi lesz velünk, ha kitör egy újabb világháború, vagy ha minket is megpróbálnak belerángatni az orosz–ukrán konfliktusba. Ha másért nem is, legalább az emberek miatt most igazán elkezdhetne a békéért dolgozni Brüsszel – nyilatkozta a PS TV-nek Deutsch Tamás, a Fidesz–KDNP európai parlamenti delegációvezetője. A politikus szerint nem jelent tudathasadásos állapotot a magyar kormány számára, hogy egyszerre vagyunk tagjai az Európai Uniónak, de közben nem értünk egyet egy csomó dologgal, amit Brüsszel gondol a világról, pláne erről a háborúról. Nézze meg exkluzív interjúnkat Deutsch Tamással!
Ferkó Dániel
Ferkó Dániel
Apámmal a '90-es évek közepén elmentünk egy MIÉP-tüntetésre. Este a Tv-ben azt mondták be, hogy pár ezren voltunk. Akkor éreztem először, hogy itt valami nem stimmel..."

Friss videók

Shares