Kapcsolódó videók

Mi a szankciók célja, ha nem az, hogy lenyomjuk az oroszokat? – Hardcore Hobbista

Josep Borell és az Unió külügyminiszterei, mínusz Szijjártó Péter, már úgy emlékeznek, hogy a szankcióknak nem is az volt a célja, hogy az általuk okozott gazdasági sokk jó modorra tanítsa az oroszokat és ezáltal közelebb kerüljünk a háború végéhez. A magyar külügyminiszter fel is tette a költői kérdést, hogy akkor mi volt a célja a szankciós rezsimnek. Nem kapott rá választ, de a Hobbista stábja jó úttörő módjára most is segít. Megfejtettük, hogy az önsanyargatás a cél, hiszen Európát a német evangélikusok vezénylik, azok pedig hisznek az eleve elrendelésben. Akkor is, ha már vallástalanok. És mivel bűnösök, mert tönkretették a klímát a nagy jólétükkel és a gázvásárlással megteremtették a gonoszt keleten, ezért pokolra fognak jutni. És a túlvilági sorsnak elvilági jelei is vannak a protestánsok szerint, ezért nyomorúságos sorsra kell jutniuk már most. 

A nagy vallásfilozófiai megfejtések mellett a F.O.S működésére is jutott idő. A 24.hu szerkesztőségét vizsgáltuk, hogy vajon miért adnak olyan címet egy cikknek, ami ellentmond a tartalomnak. 

A második félidőben pedig visszatértünk a vallásfilozófiai fejtegetésekhez, de már Molnár Attila Károly társaságában, aki a legnagyobb hazai szakértője a protestáns etikának és az önsanyargatás szellemének. A német lélek (idegdúc) mellett az angolszász lélekre is jutott idő, őket nem önsanyargatás, hanem a szüleik iránt érzett düh motiválja. MAK emellett azt is elárulta, hogy az amerikai feketéket ért, állítólagos rendszerszintű rasszizmus miatt miért a fiatal, fehér, egyedülálló nők kerültek tömegesen zaklatott állapotba.

Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
... kitenyésztésekor a legfontosabb szempont a strapabírás volt. A tenyészállományt először sós kútba és kerék alá tették, cápák közé hajigálták, lelégpuskázták, és a fejük fölött próbarobbantás hajtottak végre atombombával.

Friss videók

Shares