Kapcsolódó videók

Orbán megbukott | Persze nem itt, hanem Brazíliában – Politikai Hobbista Hardcore

Orbán 12 éve kormányoz Magyarországon, de vajon a világ többi országában milyen sűrűn bukik meg? Erre a kínzó balliberális kérdésre kapunk választ a Hardcore Hobbista legújabb részében, ahol Tas Dani visszatért köreinkbe. Szóba kerül még az is, hogy az Orbán-gyűlölő független értelmiségnek vajon Orbánnal van-e baja, vagy az általa bevezetett intézkedésekhez megtévesztésig hasonló nyugati intézkedésekkel. Arról is szó esett, hogy mi történt 1956. november 4-én. A második részben pedig Ceglédi Zoltán politikai elemző lesz a vendégünk, akivel a szekértáborok felett beszélgetünk a szekértáborokról.

De hogy bukhat meg valaki ott, ahol nincs is jelen? Nagyon egyszerűen. A nemzetközi hálózattól függetlenül működő magyarországi baloldal valahogy ugyanarra a következtetésre jutott, mint külföldi társaik főnökeik: Orbán haverjai sorra bukják el a választásokat. Ha pedig “Orbán haverja” elveszít egy választást, értelemszerű arra következtetni, hogy az adott országban maga Orbán Viktor bukott meg. Ugyanakkor nézzük el nekik a vágyvezérelt politizálást, hiszen 12 éve ez az egyetlen örömük… viszont most ismét pofára estek. Orbán Brazíliában sem bukott meg. Míg az előző elnök (bal oldalon) nyomokban nyugatbarát politikát folytatott, addig utódja (jobb oldalon) már bele is állt Ukrajnába és azt mondta: Zelenszkij legalább annyira felelős a háborúért, mint Putyin.

Forrás: Google, Bolsonaro VS Lula

Orbán Izraelben is megbukott… Ja, nem!

Az izraeli választások egyértelmű győztese Benjamin Netanjahu, aki korábban azért került a globalisták célkeresztjébe, mert élesen bírálta Soros Györgyöt. Egyesek még odáig is elmentek, hogy antiszemitának nevezzék (igen, az izraeli miniszterelnököt). Nem véletlen, hogy a balosok most mélyen hallgatnak a brazil és izraeli választásokról, hiszen Orbán helyett nagyon úgy tűnik, hogy ők buktak meg.

Németországban sem bukott meg Orbán

Sőt, pont ellenkezőleg. A németek most kezdték el másolni Orbán Viktor rezsicsökkentését, ami azért más, mint a magyarországi, mert ott nem Orbán Viktor a miniszterelnök. Ebből következik, hogy náluk demokrácia van, nálunk meg autokrata hibrid rezsim. Ha a német állam kifizeti a németek gázszámláját, az jó, ha Magyarország teszi ugyanezt, az diktatúra. Ki érti ezt?

Ceglédi Zoltán a Politikai Hobbista Hardcore vendégfotelében

Nehéz lenne pár mondatban összefoglalni, hogy miről is beszélgettünk. Minden szóba került a boroktól kezdve egészen a közösségi médiában megjelenő bulvár-politizálásig. A beszélgetés viszont akkor indult csak be igazán, amikor Ceglédi Zoltán benyúlt a zsebébe és előhúzott egy szalonnázó bicskát. Mi volt ezzel a célja? Nézzétek meg a beszélgetést és kiderül! Ha a Politikai Hobbista Hardcore második része nem indulna el automatikusan, ide kattintva megtekinthetitek.

Friss videók

Shares